بررسی تاثیر سطوح مختلف کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر عملکرد و خصوصیات رشدی زعفران (.Crocus sativus L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر سطوح مختلف کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر عملکرد و خصوصیات رشدی زعفران (.Crocus sativus L) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر سطوح مختلف کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر عملکرد و خصوصیات رشدی زعفران (.Crocus sativus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر سطوح مختلف کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر عملکرد و خصوصیات رشدی زعفران (.Crocus sativus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر سطوح مختلف کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر عملکرد و خصوصیات رشدی زعفران (.Crocus sativus L) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت و فناوری زعفران

تعداد صفحات :۲۱

مدیریت تغذیه و اندازه بنه مادری، از مهم ترین عوامل موثر بر رشد و عملکرد زعفران به شمار می روند. به منظور بررسی اثر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر شاخص های عملکرد گل و ویژگی های رشدی بنه زعفران، آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه بیرجند، در سال زراعی ۹۴-۱۳۹۳ اجرا شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۴ سطح کمپوست زباله شهری (۰، ۵، ۱۰ و ۲۰ تن در هکتار) و ۳ سطح وزن بنه مادری (شامل گروه های وزنی ۴-۰.۱، ۸-۴.۱ و ۱۲-۸.۱ گرم) و در ۳ تکرار اجرا گردید. صفاتی نظیر تعداد و عملکرد گل تر، طول و وزن کلاله، وزن بنه، تعداد بنه دختری و تعداد جوانه در بنه مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که کمپوست زباله شهری بر وزن بنه همراه با فلس، تعداد بنه دختری و عملکرد گل تر و کلاله تاثیر معنی داری داشت، بطوریکه بالاترین وزن بنه همراه بافلس و تعداد بنه دختری (به ترتیب، ۲۱.۳۳ گرم در بنه و ۲.۱۱ عدد) از تیمار ۱۰ تن در هکتار و پایین ترین آنها (۱۶.۴۷ گرم در بنه و ۱.۶۶ عدد) در شاهد به دست آمد. وزن بنه های مادری نیز، عملکرد گل وکلاله، وزن بنه و قطر بنه دختری را تحت تاثیر معنی دار خود قرار داد، بطوریکه بالاترین وزن تازه و خشک کلاله (به ترتیب، ۰.۳۱ و ۰.۱۱ گرم در متر مربع) از بنه های ۱۲-۸.۱ گرم و کمترین آن ها (۰.۰۶ و ۰.۰۳ گرم در متر مربع) از بنه های ۴-۰.۱ گرم بدست آمد. همچنین، اثر بر همکنش وزن بنه و کمپوست زباله شهری بر عملکرد گل و کلاله زعفران معنی دار گردید، بطوریکه بیش ترین عملکرد گل و کلاله تر (به ترتیب ۹.۳۶ و ۰.۴۱ گرم در متر مربع) از تیمار ۱۰ تن در هکتار کمپوست و بنه های ۱۲-۸.۱ گرم بدست آمد. بر اساس نتایج این تحقیق، استفاده از کمپوست زباله شهری (۱۰ تن در هکتار) و بنه های مادری درشت (۱۲-۸.۱ گرم) به عنوان موثرترین تیمارها در این آزمایش، می‏توانند نقش موثری در افزایش رشد بنه و عملکرد گل زعفران داشته باشند.

کلید واژه: بنه دختری، تغذیه، کلاله تر، کود آلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.