کاربرد منطق فازی در ارزیابی و پهنه بندی پتانسیل آسیب پذیری ناشی از زلزله (مطالعه موردی: سکونتگاه های روستایی شهرستان طارم)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد منطق فازی در ارزیابی و پهنه بندی پتانسیل آسیب پذیری ناشی از زلزله (مطالعه موردی: سکونتگاه های روستایی شهرستان طارم) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد منطق فازی در ارزیابی و پهنه بندی پتانسیل آسیب پذیری ناشی از زلزله (مطالعه موردی: سکونتگاه های روستایی شهرستان طارم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد منطق فازی در ارزیابی و پهنه بندی پتانسیل آسیب پذیری ناشی از زلزله (مطالعه موردی: سکونتگاه های روستایی شهرستان طارم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد منطق فازی در ارزیابی و پهنه بندی پتانسیل آسیب پذیری ناشی از زلزله (مطالعه موردی: سکونتگاه های روستایی شهرستان طارم) :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جغرافیا

تعداد صفحات :۱۶

کشور ایران به علت موقعیت لرزه خیزی و قرارگیری بر روی کمربند زلزله، در برابر این پدیده بسیار آسیب پذیر می باشد، بسیاری از شهرهای کشور، بر روی گسل های فعال قرار گرفته اند. عدم توجه و برنامه ریزی صحیح در این خصوص، تراکم جمعیت بالا و نحوه نامناسب پراکنش جمعیت در هنگام وقوع زلزله باعث افزایش خسارات جانی و مال می گردد. نقشه های پهنه بندی آسیب پذیری ناشی از زلزله، ابزار کارآمدی برای مدیران جهت کاهش خطرات و تلفات ناشی از حوادث و به ویژه زلزله می باشند. با آگاهی از میزان آسیب پذیری و پتانسیل تخریب مناطق، به خصوص سکونتگاه ها می توان پیش بینی های لازم جهت کاهش اثرات تخریب را مدنظر قرار دارد. شهرستان طارم از شهرستان های استان زنجان و از مناطق زلزله خیز کشور می باشد. هیچ تردیدی وجود ندارد که بخش هایی از پهنه محدوده مورد مطالعه از نظر زمین ساختی فعال و پویا ست. هدف مقاله پهنه بندی مناطق با آسیب پذیری بالا در راستای مدیریت بحران و برنامه ریزی کاربری اراضی و کاهش اثرات زلزله در نواحی با آسیب پذیری بالاست. در این تحقیق با استفاده از داده های حاصل از مطالعات میدانی و اسناد و مدارک کتابخانه ای اطلاعات موردنیاز جمع آوری و به منظور پهنه بندی آسیب پذیری ناشی از زلزله از نقشه های معیار از جمله: نقشه های فاصله از گسله ها، فاصله از زمین لغزش ها، زمین شناسی، شیب و کاربری زمین استفاده شد و پس از ساخت و تجزیه تحلیل لایه های اطلاعاتی در محیط نرم افزار Arc GIS از توابع عضویت فازی برای ارزیابی استفاده شد. لایه های فازی استاندارد شده در محیط GIS با عملگر گامای فازی تلفیق شدند و نقشه پهنه بندی آسیب پذیری تولید شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد حدود ۴۵ درصد محدوده در بخش های شمالی و شرقی در پهنه ای با آسیب پذیری بسیار زیاد و زیاد، و حدود ۴۰ درصد مساحت محدوده در پهنه با آسیب پذیری بسیار کم و کم قرار دارد.

کلید واژه: پهنه بندی، آسیب پذیری از زلزله، منطق فازی، سکونتگاههای روستایی، شهرستان طارم، سیستم اطلاعات جغرافیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.