بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۷

در این پژوهش اثر حلال های آب، اتانول، متانول و گلیسیرین هر کدام در پنج سطح (صفر، ۳۱.۲۵، ۸۳.۳۳، ۱۲۵ و ۲۵۰ میلی لیتر) با استفاده از هندسه مخلوط برای استخراج عصاره برگ گیاه حرا استفاده شد. از مدل چند جمله ای شف و بهینه سازی عددی به منظور مدل سازی و بهینه سازی عصاره استفاده گردید. مدل چند جمله ای شف به طور معنی داری قادر به پیش بینی بازده حاصل از استخراج عصاره برگ حرا می باشد (میزان ضریب تبین و ضریب تبین اصلاح شده به ترتیب ۰.۹۴ و ۰.۸۴ و غیر معنی دار بودن آزمون ضعف برازش و مقدار اندیسF (14.62) نشان دهنده صحت مدل برای پیش بینی بازدهی عصاره می باشد). به علاوه میزان ضریب تغییرات ۱۴.۶% محاسبه شد که نشان دهنده تکرار پذیری قابل قبول برای داده های آزمایشی است. میزان تابع مطلوبیت بهینه سازی ۰.۹۴ محاسبه شد که نشانگر صحت عملیات بهینه سازی می باشد. بر این اساس، فرمولاسیون بهینه حاوی گلیسیرین (صفر میلی لیتر)، آب (۲۸.۲۲ میلی لیتر)، متانول (۵۹.۸۳ میلی لیتر) و اتانول (۱۶۱.۹۵ میلی لیتر) بود. اثر ضد میکروبی عصاره های برگ گیاه حرا بر سه باکتری ۳۳۰۹۰ Listeria innocua ATTC، Enterococcus faecium ATTC 51559 وEscherichia coli ATTC 25992 به سه روش (انتشار در آگار به کمک دیسک، حداقل غلظت ممانعت کننده رشد و حداقل غلظت کشندگی) در هشت غلظت مختلف بررسی شد. نتایج نشان داد بیشترین اثر بازدارندگی بر Listeria innocua و بالاترین میزان مقاومت در برابر عصاره، مربوط به Escherichia coli بود، همچنین با افزایش غلظت عصاره ها قطر هاله باز دارندگی به طور معنی داری (p<0.05) افزایش یافت.

کلید واژه: حرا، بهینه سازی، هندسه مخلوط، اثر ضد میکروبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.