بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت ایزوله پروتئین سویا- کتیرا- نانوسلولز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت ایزوله پروتئین سویا- کتیرا- نانوسلولز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت ایزوله پروتئین سویا- کتیرا- نانوسلولز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت ایزوله پروتئین سویا- کتیرا- نانوسلولز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت ایزوله پروتئین سویا- کتیرا- نانوسلولز :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

در چند دهه گذشته آلودگی های زیست محیطی ناشی از مواد بسته بندی پلاستیکی و محدودیت منابع نفتی و قیمت بالای نفت باعث جلب توجه محققین برای تولید بسته بندی های زیست تخریب شده است. خواص مکانیکی ضعیف و نفوذپذیری بالای پلیمرهای زیست تخریب پذیر نسبت به بخار آب دو عیب اصلی آن ها محسوب می شوند. نانو فناوری یکی از روش های اصلاحی در این زمینه است. در این تحقیق، اثرافزودن نانوفیبرسلولز به عنوان پرکننده در سه سطح ۱%، ۳%، ۵% (wt)، بر روی حلالیت درآب، محتوای رطوبت، نفوذپذیری نسبت به بخار آب، مقاومت کششی، ازدیاد طول تا نقطه – شکست، رنگ و خصوصیات ساختاری بیوپلیمر کامپوزیت از ایزوله پروتئین سویا و کتیرا مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد افزودن نانوسلولز به بیوپلیمر ایزوله پروتئین سویا- کتیرا موجب تقویت خصوصیات کاربردی این بیونانوکامپوزیت می شود. در نمونه حاوی ۰% نانوسلولز بیشترین و در نمونه حاوی ۳% نانوسلولز کمترین اندیس زردی و تغییر رنگ مشاهده شد. با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی خصوصیات بافتی نمونه ها با افزایش میزان نانوسلولز مورد بررسی قرار گرفت.

کلید واژه: ایزوله پروتئین سویا، کتیرا، نانوسلولز، خصوصیات مکانیکی و فیزیکی، نانوکامپوزیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.