مطالعه سرعت فرآیند خشک کردن خلایی- تابشی ورقه های سیب زمینی با استفاده از مدل های رگرسیونی و شبکه عصبی مصنوعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه سرعت فرآیند خشک کردن خلایی- تابشی ورقه های سیب زمینی با استفاده از مدل های رگرسیونی و شبکه عصبی مصنوعی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه سرعت فرآیند خشک کردن خلایی- تابشی ورقه های سیب زمینی با استفاده از مدل های رگرسیونی و شبکه عصبی مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه سرعت فرآیند خشک کردن خلایی- تابشی ورقه های سیب زمینی با استفاده از مدل های رگرسیونی و شبکه عصبی مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه سرعت فرآیند خشک کردن خلایی- تابشی ورقه های سیب زمینی با استفاده از مدل های رگرسیونی و شبکه عصبی مصنوعی :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۴

در این تحقیق ورقه های سیب زمینی به صورت تک لایه با استفاده از گرمایش لامپ مادون قرمز تحت شرایط اعمال خلأ در سه سطح توان تابشی ۱۰۰، ۱۵۰ و ۲۰۰ وات، سه سطح ضخامت ورقه ۱، ۲ و ۳ میلی متر و چهار سطح فشار مطلق ۲۰، ۸۰، ۱۴۰ و ۷۶۰ میلی متر جیوه در سه تکرار آزمایشی تا رسیدن به محتوای رطوبتی ۶% بر پایه تر، مناسب جهت انبارداری طولانی مدت، خشک شدند. نتایج نشان داد که در ضخامت یکسان ورقه سیب زمینی، با افزایش توان لامپ و کاهش فشار مطلق درون محفظه خشک کن، مدت زمان لازم جهت خشک کردن ورقه های سیب زمینی کاهش یافته است. از سوی دیگر، در اثر این پدیده چروکیدگی بیشتری در ورقه سیب زمینی به وجود آمده است. طبق نتایج به دست آمده در رابطه با تعیین میزان چروکیدگی ورقه با استفاده از تکنیک پردازش تصویر می توان بیان کرد که ضخامت ورقه و دمای خشک کردن که ناشی از تابش لامپ مادون قرمز بوده تاثیر معنی داری (در سطح احتمال ۱%) بر میزان تغییر شکل ورقه سیب زمینی داشته است. همچنین نتایج حاصل از برآورد زمان خشک کردن به عنوان تابعی از توان تابشی مادون قرمز، میزان فشار مطلق، ضخامت ورقه و محتوای رطوبت محصول به کمک شبکه عصبی مصنوعی و مدل های رگرسیون خطی و غیرخطی نشان داد که مدل شبکه عصبی توانسته است بیشترین ضریب تبیین (R2=0.9732) را در مقایسه با مدل های رگرسیونی خطی ( (R2=0.819و غیرخطی (R2=0.870) در رابطه با پیش بینی زمان مورد نیاز جهت خشک کردن سیب زمینی به دست آورد.

کلید واژه: زمان خشک کردن، چروکیدگی، پردازش تصویر، شبکه عصبی مصنوعی، مدل رگرسیونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.