اثر محلول پاشی آهن بر برخی خصوصیات کیفی و فیزیولوژیکی میوه هلو (Prunus persica CV. Alberta)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر محلول پاشی آهن بر برخی خصوصیات کیفی و فیزیولوژیکی میوه هلو (Prunus persica CV. Alberta) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر محلول پاشی آهن بر برخی خصوصیات کیفی و فیزیولوژیکی میوه هلو (Prunus persica CV. Alberta) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول پاشی آهن بر برخی خصوصیات کیفی و فیزیولوژیکی میوه هلو (Prunus persica CV. Alberta)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر محلول پاشی آهن بر برخی خصوصیات کیفی و فیزیولوژیکی میوه هلو (Prunus persica CV. Alberta) :
سال انتشار : ۱۳۹۴
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآیند و کارکرد گیاهی
تعداد صفحات :۱۳
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: اتیلن، خواص کیفی، کلات آهن، نشت الکترولیت، هلو
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.