بررسی تطبیقی و سبک شناسانه جلوه های پایداری در شعر نزار قبانی و نصراله مردانی (مطالعه موردپژوهانه: دو سروده «طریق واحد» و «سمند صاعقه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تطبیقی و سبک شناسانه جلوه های پایداری در شعر نزار قبانی و نصراله مردانی (مطالعه موردپژوهانه: دو سروده «طریق واحد» و «سمند صاعقه) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تطبیقی و سبک شناسانه جلوه های پایداری در شعر نزار قبانی و نصراله مردانی (مطالعه موردپژوهانه: دو سروده «طریق واحد» و «سمند صاعقه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تطبیقی و سبک شناسانه جلوه های پایداری در شعر نزار قبانی و نصراله مردانی (مطالعه موردپژوهانه: دو سروده «طریق واحد» و «سمند صاعقه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تطبیقی و سبک شناسانه جلوه های پایداری در شعر نزار قبانی و نصراله مردانی (مطالعه موردپژوهانه: دو سروده «طریق واحد» و «سمند صاعقه) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کاوش نامه ادبیات تطبیقی

تعداد صفحات :۲۵

جستار پیش رو، کوششی است تطبیقی و سبک شناسانه دو سروده «طریق واحد» از نزار قبانی (۱۹۹۸-۱۹۲۳) و «سمند صاعقه» از نصرالله مردانی (۱۳۸۳-۱۳۲۶). دو ادیب یادشده که با هجوم ملت های بیگانه به کشورهای فلسطین و ایران روبه رو هستند، در سروده خویش، ضمن دعوت به حضور سریع در میدان نبرد، مخاطب را به ایستادگی و پایداری در برابر اشغالگران فرامی خوانند. این مقاله درصدد بررسی سبک شناسانه همسانی ها و ناهمسانی های موضوعی و فنی جلوه-های پایداری دو سروده، در سه سطح فکری و ادبی و زبانی با تکیه بر چارچوب های ادبیات تطبیقی است. مهم ترین یافته های برآمده از این پژوهش نشان می دهد که دو شاعر در سروده خود با به کارگیری واژگان و عبارات الهام بخش پایداری و اسلوب تکرار و همچنین استفاده از تصاویر فنی، در پی انتقال مفهوم خویش به مخاطب هستند. به لحاظ موضوعی، سروده مردانی بر مفهوم شهادت، به عنوان یکی از مؤلفه های ادبیات پایداری تأکید می ورزد، اما گستره جغرافیایی پایداری در سروده قبانی فراگیرتر است.

کلید واژه: ادبیات تطبیقی، شعر معاصر عربی و فارسی، شعر پایداری، سبک شناسی، نزار قبانی، نصراله مردانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.