پاسخ های فیزیولوژیکی و رشدی دوازده ژنوتیپ رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill) به پتانسیل آب در مرحله جوانه زنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پاسخ های فیزیولوژیکی و رشدی دوازده ژنوتیپ رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill) به پتانسیل آب در مرحله جوانه زنی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پاسخ های فیزیولوژیکی و رشدی دوازده ژنوتیپ رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill) به پتانسیل آب در مرحله جوانه زنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پاسخ های فیزیولوژیکی و رشدی دوازده ژنوتیپ رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill) به پتانسیل آب در مرحله جوانه زنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاسخ های فیزیولوژیکی و رشدی دوازده ژنوتیپ رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill) به پتانسیل آب در مرحله جوانه زنی :

سال انتشار : ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآیند و کارکرد گیاهی

تعداد صفحات :۲۱

کمبود آب از مشکلات رو به تزاید کشاورزی ایران است و تهدیدی برای آینده این صنعت و امنیت غذایی کشور محسوب می شود. جوانه زنی یکی از مراحل حساس در طول دوره رشد گیاهان است که اغلب تحت تاثیر تنش های محیطی بویژه خشکی قرار می گیرد. در این تحقیق، اثر چهار سطح پتانسیل آب (۰.۰، ۰.۲-، ۰.۴- و ۰.۶- مگا پاسکال) بر روی جوانه زنی، صفات گیاهچه ای، محتوی کربوهیدرات های محلول، پرولین و پلی فنول ها، و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان دوازده ژنوتیپ رازیانه مورد مطالعه قرار گرفت. با تشدید خشکی (کاهش پتانسیل آب) از درصد و سرعت جوانه زنی، وزن تر و خشک گیاهچه، طول ساقه چه و فعالیت ویژه آنزیم سوپر اکسید دیسموتاز کاسته شد، در حالیکه بر طول ریشه چه، محتوی قند های محلول، پلی فنول ها و پرولین، و فعالیت ویژه آنزیم کاتالاز افزوده شد. ژنوتیپ های مورد مطالعه بر اساس درصد جوانه زنی و بر مبنای میزان کاهش آن در پتانسیل ۰.۶- مگا پاسکال نسبت به شاهد، به سه گروه متحمل (شیراز، یزد، کرمان و مشهد)، نیمه-حساس (همدان، کاشان، بوشهر و ارومیه) و حساس به خشکی (بیرجند، اردبیل، ابن سینا و اصفهان) تقسیم بندی شدند. ژنوتیپ مشهد در بین دوازده ژنوتیپ مورد مطالعه، با داشتن بالاترین درصد جوانه زنی، وزن تر و خشک گیاهچه، طول ریشه چه، محتوی پلی فنول ها، قند های محلول و پرولین، و فعالیت ویژه آنزیم های کاتالاز و سوپر اکسید دیسموتاز متحمل ترین ژنوتیپ بود. نتایج برگرفته از این مطالعه، اطلاعات ارزشمندی درباره صفات مرتبط با تحمل خشکی گیاه رازیانه در مرحله جوانه زنی ارائه می دهد، به طوریکه تلفیق این نتایج با داده های حاصل از آزمایشات مزرعه ای شناختی کاربردی از کشت این گیاه دارویی در مناطق کم آب را فراهم می سازد.

کلید واژه: آنزیم های آنتی اکسیدان، پرولین، پلی اتیلن گلایکول، پلی فنول، جوانه زنی، قندهای محلول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.