بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه شده با عصاره کامل نعناع به روش پاسخ سطح


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه شده با عصاره کامل نعناع به روش پاسخ سطح دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه شده با عصاره کامل نعناع به روش پاسخ سطح  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه شده با عصاره کامل نعناع به روش پاسخ سطح،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه شده با عصاره کامل نعناع به روش پاسخ سطح :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۲۱

اثرات عصاره نعناع (۶۶۰-۲۲۰ میکروگرم در گرم پنیر)، استارتر (۲.۷-۱.۳ گرم در ۱۰۰ کیلوگرم پنیر)، رنت (۲.۵-۱.۳ گرم در ۱۰۰ کیلوگرم پنیر) و روز رسیدن (۵۰-۱۰ روز) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی بررسی گردید و مقادیر بهینه آنها به منظور به دست آوردن خصوصیاتی مشابه با نمونه های تجارتی فاقد عصاره نعناع به روش پاسخ سطح پیش بینی شد. آنالیز نتایج به دست آمده نشان داد که با افزایش غلظت عصاره نعناع میزان pH نمونه ها افزایش یافته اما در کیفیت حسی به طور معنی داری تاثیر منفی می گذارد. در آزمون ماده خشک هیچ کدام از متغیرها تاثیر معنی داری از خود نشان نداد. آنزیم رنت تاثیر معنی داری روی مدول ذخیره (G) داشت. اثر متقابل رنت و عصاره نعناع و اثر جداگانه رنت تاثیر معنی داری روی مدول افت (G) داشتند.همچنین اثر متقابل رنت و عصاره نعناع تاثیر معنی داری روی تانژانت افت داشت.درنهایت مقادیر بهینه برای تولید نمونه های مشابه با نمونه های بازار عبارتند از:عصاره نعناع: ۶۶۰ (میکروگرم در گرم پنیر)، استارتر (۲.۲۵-۱.۶۳ گرم در ۱۰۰ کیلو گرم پنیر)، رنت ۲.۳۴-۲.۱۴ (گرم در ۱۰۰ کیلو گرم پنیر) و روز رسیدن به مدت ۲۶ روز.

کلید واژه: عصاره نعناع، پنیر فتای فراپالایشی، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی، مدول ذخیره (’G)، مدول افت (”G)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.