بررسی خصوصیات ضد باکتریایی و ضد قارچی جدایه لاکتوباسیلوس کوریا و پالیده های حاصل از فازهای مختلف رشد آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات ضد باکتریایی و ضد قارچی جدایه لاکتوباسیلوس کوریا و پالیده های حاصل از فازهای مختلف رشد آن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات ضد باکتریایی و ضد قارچی جدایه لاکتوباسیلوس کوریا و پالیده های حاصل از فازهای مختلف رشد آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات ضد باکتریایی و ضد قارچی جدایه لاکتوباسیلوس کوریا و پالیده های حاصل از فازهای مختلف رشد آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات ضد باکتریایی و ضد قارچی جدایه لاکتوباسیلوس کوریا و پالیده های حاصل از فازهای مختلف رشد آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۷

این پژوهش با هدف ارزیابی خاصیت ضد میکروبی یکی از جدایه های لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو و همچنین پالیده های خام و خنثی شده حاصل از فازهای رشد لگاریتمی و سکون آن در برابر برخی از شاخص های باکتریایی (اشرشیا کلی، لیستریا مونوسیتوژنز، استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سوبتیلیس) و قارچی (آسپرژیلوس فلاووس، آسپرژیلوس نایجر) مواد غذایی به اجرا در آمد. پس از شناسایی جدایه لاکتیکی با استفاده از PCR دارای پرایمر اختصاصی، خاصیت ضد میکروبی جدایه مورد نظر و پالیده های کشت آن به ترتیب بر اساس روش های انتشار در دیسک و میکرودایلوشن (ضد باکتریایی) و همچنین کشت دو لایه و لکه گذاری اسپور (ضد قارچی) مورد مطالعه قرار گرفت. توالی یابی محصولات PCR منجر به شناسایی لاکتوباسیلوس کوریا شد که به طور معنی داری (p<0.05) از خاصیت آنتاگونیستی بیشتری نسبت به لیستریا مونوسیتوژنز در مقایسه با سایر شاخص های باکتریایی برخوردار بود. پالیده خام حاصل از فاز رشد لگاریتمی جدایه مذکور نیز در برابر باسیلوس سوبتیلیس با ۵۹.۷۸%، بیشترین کاهش رشد را در بین شاخص های باکتریایی در پی داشت. علاوه بر این، اگر چه خاصیت ضد قارچی لاکتوباسیلوس کوریا بر علیه آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس فلاووس تفاوت معنی داری (p<0.05) نداشت اما پالیده های حاصل از کشت آن در برابر آسپرژیلوس نایجر با گذشت زمان گرمخانه گذاری موثرتر بودند.

کلید واژه: لاکتوباسیلوس کوریا، خمیرترش آرد جو، خاصیت ضد میکروبی، پالیده خام

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.