بررسی عوامل توپوگرافی موثر بر خصوصیات رشد و استقرار درختچه سماق (.Rhus coriaria L) در مراتع حوزه آبخیز شرق کشور (مطالعه موردی:حوزه آبخیز کاخک در شهرستان گناباد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل توپوگرافی موثر بر خصوصیات رشد و استقرار درختچه سماق (.Rhus coriaria L) در مراتع حوزه آبخیز شرق کشور (مطالعه موردی:حوزه آبخیز کاخک در شهرستان گناباد) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل توپوگرافی موثر بر خصوصیات رشد و استقرار درختچه سماق (.Rhus coriaria L) در مراتع حوزه آبخیز شرق کشور (مطالعه موردی:حوزه آبخیز کاخک در شهرستان گناباد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل توپوگرافی موثر بر خصوصیات رشد و استقرار درختچه سماق (.Rhus coriaria L) در مراتع حوزه آبخیز شرق کشور (مطالعه موردی:حوزه آبخیز کاخک در شهرستان گناباد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل توپوگرافی موثر بر خصوصیات رشد و استقرار درختچه سماق (.Rhus coriaria L) در مراتع حوزه آبخیز شرق کشور (مطالعه موردی:حوزه آبخیز کاخک در شهرستان گناباد) :

سال انتشار : و ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حفاظت زیست بوم گیاهان

تعداد صفحات :۲۲

این تحقیق، به منظور بررسی عوامل توپوگرافی موثر بر خصوصیات کمی و کیفی رویشی درختچه سماق در مراتع کوهستانی شهرستان گناباد، استان خراسان رضوی انجام شد. پس از تعیین رویشگاه های درختچه سماق در منطقه، نمونه برداری از پوشش گیاهی به روش تصادفی سیستماتیک انجام شد. در این تحقیق، اثر سه عامل ارتفاع، شیب و جهت شیب بر روی خصوصیات کمی رویشی از قبیل تراکم، حداکثر قطر تنه، حداکثر قطر تاج پوشش، ارتفاع درختچه و سن درختچه و خصوصیات کیفی رویشی شامل وضعیت زادآوری، وضعیت شادابی و وضعیت زیر اشکوب بررسی شد. نتایج نشان داد اثر عوامل توپوگرافی بخصوص ارتفاع و جهت شیب بر روی خصوصیات کمی و کیفی رویشی درختچه سماق در مراتع حوزه آبخیز کاخک شهرستان گناباد معنی دار است. به طوری که در ارتفاعات بالای ۲۰۰۰ متر از سطح دریا، خصوصیات کمی و کیفی مورد مطالعه بهتر از ارتفاعات کمتر از ۲۰۰۰ متر است. همچنین، در جهت های شمالی و شرقی، وضعیت شادابی، وضعیت زادآوری و وضعیت زیر اشکوب درختچه سماق بهتر از سایر جهات است.

کلید واژه: ارتفاع، جهت شیب، تاج پوشش، وضعیت شادابی، Rhus coriaria

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.