مقاله ضرورت تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات و تاثیر آن بر توسعه متوازن (دید فراملی، برنامه ریزی ملی، عملکرد فروملی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ضرورت تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات و تاثیر آن بر توسعه متوازن (دید فراملی، برنامه ریزی ملی، عملکرد فروملی) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ضرورت تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات و تاثیر آن بر توسعه متوازن (دید فراملی، برنامه ریزی ملی، عملکرد فروملی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ضرورت تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات و تاثیر آن بر توسعه متوازن (دید فراملی، برنامه ریزی ملی، عملکرد فروملی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ضرورت تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات و تاثیر آن بر توسعه متوازن (دید فراملی، برنامه ریزی ملی، عملکرد فروملی) :

تعداد صفحات:۲۰

چکیده:

پارادایم فناوری اطلاعات به عنوان گفتمان غالب سده بیست و یکم در عرصه کشورها جایگاه خود را مستحکم ساخته است، رخداد انقلاب اطلاعاتی موجب گذار جامعه جهانی از عصر صنعتی به دوران اطلاعاتی است. تحولات ناشی از این رخداد چنان فراگیر و رسوخ آن در نسوج زندگی اجتماعی چنان عمیق بوده که بسیاری از اندیشمندان از عبارت «تمدن اطلاعاتی» برای بیان تحولات جدید استفادهمی کنند. «دانش مداری» به عنوان سرمایهاصلی ، فناوری اطلاعات به عنوان انرژی بنیادین این دوران با آزادسازی جریانهای اطلاعاتی، مرزهای جغرافیایی را به مرزهای دیجیتالی تبدیل کرده و بحث دموکراتیزاسیون جهانی را با روندی فزاینده پیگیری می کند.
یکی از پیامدهای مهم فناوری اطلاعات، لزوم ارتقای بینش سیاستگذاران از بعد ملی به ابعاد پیچیده فراملی ، توسعه اطلاعاتی است. ظهور جامعه شبکه ای و توسعه ارتباطات ، دیدگاه مرسوم دولت – ملت را به دیدگاهی بس عمیقتر و وسیعتر مبدل کرده است. به همین دلیل همراهی با این روند و استفاده بهینه از امکانات بالقوه ناشی از آن، دیدی فراملی و برنامه ای ملی را می طلبد که با توجه به اهداف راهبردی کشور تهیه شده و در محدوده تواناییهای فرو ملی (منطقه ای / استانی) قابل اجرا باشد. در این مقاله ، نخست پیامدهای ناشی از کاربرد فناوری اطلاعات در زمینه های مختلف اجتماعی شامل: اشتغال، اقتصاد و تجارت، فرهنگ، آموزش عمومی، بهداشت و درمان، محیط زیست و نیز امنیت بررسی شده و سپس ضرورت تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات با دیدگاهی فراملی، برنامه ای و عملکرد فرو ملی مورد بررسی قرار می گیرد. بدیهی است در این دیدگاه هسته اصلی، توجه به شناخت توان ملی، تعامل اجزای مختلف این دیدگاه و تاثیر هم افزاییتوانمندی های فرو ملی در جهت توسعه پایدار ملی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.