مقاله طراحی و ساخت خشک کن پاششی آبمیوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی و ساخت خشک کن پاششی آبمیوه دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی و ساخت خشک کن پاششی آبمیوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و ساخت خشک کن پاششی آبمیوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی و ساخت خشک کن پاششی آبمیوه :

تعداد صفحات:۲۵

چکیده:

آبگیری از آبمیوه ها یکی از مشکلترین روشهای خشک کردن مواد غذایی می باشد. حساسیت این مواد به گرما باعث تخریب آنها می شود. هنگام خشک کردن آبمیوه ها با خشک کن پاششی طبیعت ترموپلاستیکی و آبدوست پودر آبمیوه باعث افزایش رسوب بر دیواره های خشک کن و ایجاد مشکل در انتقال محصول می شود.
در این تحقیق با انجام آزمایشاتی بر روی آب پرتقال ایرانی با یک خشک کن پاششی آزمایشگاهی داده های اولیه طراحی بدست آمد. نتایج نشان می دهد که: برای خشک کردن آب پرتقال مناسبترین دمای تغذیه هنگام پاشش ۲۰-۳۵ درجه سانتی گراد، بیشتری دمای هوای ورودی ۱۷۰ درجه سانتی گراد ، دمای هوای خروجی ۷۰ درجه سانتی گراد و دمای نقطه چسبندگی پودر با رطوبت ۲%، ۴۴ درجه سانتی گراد می باشد. با استففاده از این نتایج، یک خشک کم نیمه صنعتی آزمایشگاهی دو جداره با ظرفیت تبخیر ۱۴ کیلوگرم آب بر ساعت برای تولید پودر آبمیوه طراحی وساخته شد. دستگاه ساخته شده قابلیت تغییر و کنترل پارامترهای دمای دیواره محفظه خشک کن، دمای هوای ورودی و خروجی، دبی هوا و دوراتمایزر در محدوده وسیع pm 3000 تا ۳۰۰۰۰ می باشد. انعطاف پذیر بودن خشک کن هم برای کارهای نیمه صنعتی و هم آزمایشگاهی ، مناسب بودن برای تولید پودر آبمیوه ها و مواد غذایی مختلف از جمله خصوصیات این خشک کن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.