تاثیر باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از خمیرترش بر اسید فیتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از خمیرترش بر اسید فیتیک دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از خمیرترش بر اسید فیتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از خمیرترش بر اسید فیتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از خمیرترش بر اسید فیتیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۴

زمینه و هدف: اسید فیتیک ترکیبی فسفره است که به شکل نمک پتاسیم- منیزیم در لایه آلرون غلات وجود دارد. اسید فیتیک توانایی زیادی برای اتصال به املاح معدنی مهم نظیر آهن، کلسیم و روی دارد این املاح ضروری را به صورت کمپلکس های غیرمحلول درآورده و از دسترس بدن دور می سازد. در این مطالعه، تاثیر چندین باکتری اسید لاکتیک (کازئی، فرمنتوم، پلانتاروم و اسیدوفیلوس) جدا شده از خمیرترش بر اسید فیتیک نان باگت بررسی شد.روش کار: در این مطالعه تجربی آزمایشگاهی به هر نمونه خمیر، سوسپانسیون باکتریایی حاوی ۱۰۸ (cfu/g) باکتری از هر سویه لاکتوباسیلوس به طور جداگانه تلقیح شد و به مدت ۲۰ ساعت در دمای ۳۷ درجه سانتی گراد نگهداری شد و بعد از پخت، میزان اسید فیتیک در هر نمونه ارزیابی و با نمونه شاهد (فاقد باکتری) مقایسه شد. مقدار اسید فیتیک با روش اسپکتروفتومتری تعیین شد (مقدار فسفر از روش مولیبدووانادات تعیین شد).یافته ها: به ترتیب در نمونه شاهد متوسط میزان اسید فیتیک ۱۸۶.۱۷ میلی گرم در ۱۰۰ گرم، در خمیرترش ساخته شده با لاکتوباسیلوس فرمنتوم ۱۳۸.۸۴، با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ۱۲۶.۲۲، با لاکتوباسیلوس کازئی ۱۴۸.۳۱ و با لاکتوباسیلوس پلانتاروم ۱۲۹.۳۷ میلی گرم در ۱۰۰ گرم بود. نتایج حاصل نشان داد که تاثیر خمیرترش حاصل از لاکتوباسیلوس ها در کاهش مقدار اسید فیتیک در مقایسه با نمونه شاهد معنی دار است (p£۰.۰۵).نتیجه گیری: باکتری های اسید لاکتیک خمیرترش به طور چشمگیری میزان اسید فیتیک نان باگت را کاهش دادند. لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس باعث بیشترین کاهش و لاکتوباسیلوس کازئی باعث کمترین کاهش در مقدار اسید فیتیک شد.

کلید واژه: باکتری های اسید لاکتیک، اسید فیتیک، خمیرترش، نان باگت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.