بهینه سازی و ارزیابی اثر امواج فرا صوت بر میزان رشد مخمر ساکارومایسس سرویزیه (PTCC 5269) در محیط کشت PDB بر پایه آب پنیر با استفاده از روش پاسخ سطح


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی و ارزیابی اثر امواج فرا صوت بر میزان رشد مخمر ساکارومایسس سرویزیه (PTCC 5269) در محیط کشت PDB بر پایه آب پنیر با استفاده از روش پاسخ سطح دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی و ارزیابی اثر امواج فرا صوت بر میزان رشد مخمر ساکارومایسس سرویزیه (PTCC 5269) در محیط کشت PDB بر پایه آب پنیر با استفاده از روش پاسخ سطح  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی و ارزیابی اثر امواج فرا صوت بر میزان رشد مخمر ساکارومایسس سرویزیه (PTCC 5269) در محیط کشت PDB بر پایه آب پنیر با استفاده از روش پاسخ سطح،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی و ارزیابی اثر امواج فرا صوت بر میزان رشد مخمر ساکارومایسس سرویزیه (PTCC 5269) در محیط کشت PDB بر پایه آب پنیر با استفاده از روش پاسخ سطح :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۷

زمینه و هدف: برای کاهش هزینه های تولید محصولات میکروبی در صنعت، بهتر است از محصولات فرعی یا ضایعات کشاورزی استفاده کرد. فرا صوت با توان پایین می تواند نفوذپذیری غشا و سرعت انتقال مواد را بهبود بخشیده و رشد و تولید مثل سلول ها را بهینه کند. با توجه به راندمان بالای ساکارومایسس سرویزیه در صنعت تخمیر، در این پژوهش اثر امواج فراصوت و همچنین استفاده از آب پنیر به عنوان سوبسترای جایگزین سوبستراهای کربوهیدراتی، بر میزان رشد ساکارومایسس سرویزیه مورد بررسی قرار گرفت.روش کار: در این تحقیق از مخمر ساکارومایسس سرویزیه (PTCC 5269) استفاده شد. بهینه سازی میزان رشد مخمر در محیط کشت PDB فرموله شده با آب پنیر با اعمال امواج فراصوت با سه توان (۲، ۶ و ۱۰ وات) در مدت زمان های مختلف (۱۰، ۲۰ و ۳۰ ثانیه) به محیط حاوی مخمر بررسی گردید. میزان توده سلولی پس از فرآیند تخمیر برای نمونه ی شاهد و تیمار شده اندازه گیری شد.یافته ها: شرایط عملکرد بهینه حاصل از روش RSM، توان فراصوت ۶ وات، زمان اعمال فراصوت ۲۰ ثانیه و افزودن ۱۰ درصد گلوکز بود. نتایج نشان داد که امواج فراصوت (با توان ۶ وات و زمان ۳۰ ثانیه) در محیط حاوی آب پنیر، سبب افزایش چشمگیری در میزان رشد مخمر (از ۱۴.۸ گرم به ۶۴.۶ گرم) شدند.نتیجه گیری: نتایج نشان داد که با اعمال امواج فراصوت با توان پایین می توان بازدهی فرآیندهای تخمیر را تا حدود ۴ برابر افزایش داد، هم چنین با استفاده از ترکیبات مغذی موجود در آب پنیر، محیطی جدید جهت افزایش بازدهی محصولات تخمیری ایجاد کرد.

کلید واژه: محصولات تخمیری، آب پنیر، امواج فراصوت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.