مطالعه مقایسه ای کارایی انرژی، زیست محیطی در کشورهای در حال توسعه با رویکرد ستانده مطلوب و نامطلوب در محیط رقابتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه مقایسه ای کارایی انرژی، زیست محیطی در کشورهای در حال توسعه با رویکرد ستانده مطلوب و نامطلوب در محیط رقابتی دارای ۴۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه مقایسه ای کارایی انرژی، زیست محیطی در کشورهای در حال توسعه با رویکرد ستانده مطلوب و نامطلوب در محیط رقابتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه مقایسه ای کارایی انرژی، زیست محیطی در کشورهای در حال توسعه با رویکرد ستانده مطلوب و نامطلوب در محیط رقابتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه مقایسه ای کارایی انرژی، زیست محیطی در کشورهای در حال توسعه با رویکرد ستانده مطلوب و نامطلوب در محیط رقابتی :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش ها و سیاست های اقتصادی

تعداد صفحات :۴۲

این تحقیق با ارائه یک رویکرد جدید برای ارزیابی کشورهای در حال توسعه منتخب، دو دسته از خروجی ها (ستانده مطلوب و ستانده نامطلوب) برای اندازه گیری عملکرد کشورهای منتخب را تعریف می کند. در حقیقت مطالعه مذکور بررسی ترکیب دو اندازه گیری کارایی جداگانه را در یک ساختار یکپارچه ضروری می داند. تحلیل پوششی داده های معمولی ممکن است موفقیت واحدهای تصمیم گیرنده رار شناسایی نکند، درنتیجه کارایی بی معنا است، به ویژه زمانی که تعداد واحدهای تصمیم گیرنده ناکافی باشند. در این مقاله یک رویکرد جدید بر اساس تحلیل پوششی داده ها و تئوری بازی برای ارزیابی واحدهای تصمیم گیرنده با مقیاس بزرگ نشان داده می شود. برای این منظور بازی چانه زنی به عنوان یک مدل بازی همکارانه با مدل های مرسوم تحلیل پوششی داده ها ترکیب می شوند. اگرچه واحدهای تصمیم گیرنده با دسته های مختلف اندازه گیری در محیط رقابتی مقایسه می شوند، نتایج نشان می دهد که از طریق مدل ارزیابی ترکیبی در همه سال های مورد نظر کشور چین و لهستان شرایط حداکثر کارایی انرژی را داشته اند. کشورهای دیگر با داشتن شرایط بازی چانه زنی از پیامد مطلوبی همانند دو کشور چین و لهستان برخوردار نمی باشند.

کلید واژه: کارایی انرژی، ستاده مطلوب، ستانده نامطلوب تحلیل پوششی داده ها، بازی چانه زنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.