بررسی تاثیر غلظتهای مختلف شوری بر بافت آبشش ماهی بنی (Barbus sharpeyi)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر غلظتهای مختلف شوری بر بافت آبشش ماهی بنی (Barbus sharpeyi) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر غلظتهای مختلف شوری بر بافت آبشش ماهی بنی (Barbus sharpeyi)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر غلظتهای مختلف شوری بر بافت آبشش ماهی بنی (Barbus sharpeyi)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر غلظتهای مختلف شوری بر بافت آبشش ماهی بنی (Barbus sharpeyi) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۹

زمینه مطالعه: ماهی بنی از خانواده ی کپورماهیان از گونه های مهم و تجاری در منطقه جنوبی ایران و خلیج فارس محسوب شده و از لحاظ تغذیه ای و اقتصادی بسیار حائز اهمیت می باشد. هدف: با توجه به اهمیت سازگاری ماهیان با شوری های مختلف در محیط های متفاوت و قدرت تنظیم یونی و اسمزی و حفظ هموستاز بدن مطالعه اخیر صورت گرفته است. روش کار: برای انجام این پژوهش تعداد ۱۴۴ قطعه ماهی بنی سالم با میانگین وزنی ۳۵۰±۲.۳۶g و طول ۲۵±۱.۲۵Cm در پنج گروه مورد مطالعه قرار گرفتند. گروه اول به عنوان شاهد در آب معمولی شهری کلرزدایی شده و چهار گروه بعدی به ترتیب در غلظت هایی شوری ۱۲, ۸, ۴ppt و ۱۶ در شرایط یکسان نگهداری شدند. در روزهای ۱، ۳، ۷، ۱۴، ۲۱ و ۲۸ از کمان آبششی دوم از سمت چپ نمونه هایی به ضخامت حداکثر cm 5/0 تهیه و در محلول بوئن قرار داده شدند. سپس به روش استاندارد و معمول تهیه مقاطع بافتی برش هایی به ضخامت ۵-۶mm تهیه و رنگ آمیزی H&E بر روی آن ها انجام گرفت. نتایج: نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که انتقال تدریجی ماهی بنی به آب با شوری بالا باعث تغییرات واضح در تعداد و نحوه توزیع سلول های کلراید در روزهای مختلف نمونه برداری همراه بوده است. بویژه این تغییرات در اندازه این سلول ها در دو موضع فیلامنتی و لاملایی مشهود بوده است. نتیجه گیری نهایی: با توجه به روند کاهشی منابع آب شیرین از این تحقیق می توان نتیجه گرفت که ماهی بنی تا چه اندازه می تواند بدون تغییر در ساختار آبشش در مقابل شوری مقاومت کند. این یافته ها نشان داد که ماهی بنی شوری پسند بوده و غلظت۴g/l برای آن بهینه و غلظت های۱۲g/l و ۸ برای آن قابل تحمل می باشد.

کلید واژه: ماهی بنی، شوری، آبشش، سلولهای کلراید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.