مقاله غنی سازی محصولات ماکارونی با ویتامین ها و آهن در شرکت تولیدی تک ماکارون
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله غنی سازی محصولات ماکارونی با ویتامین ها و آهن در شرکت تولیدی تک ماکارون دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله غنی سازی محصولات ماکارونی با ویتامین ها و آهن در شرکت تولیدی تک ماکارون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی محصولات ماکارونی با ویتامین ها و آهن در شرکت تولیدی تک ماکارون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله غنی سازی محصولات ماکارونی با ویتامین ها و آهن در شرکت تولیدی تک ماکارون :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
گندم مهمترین غله در جهان می باشد. به علت راندمان تولید و قابلیت پخت و خواص منحصر به فرد تغذیه ای و صنعتی و کیفیت فوق العاده گلوتن هیچ غله ای نمی تواند با آن رقابت کند.
گندم منبع خوبی از ویتامین های تیامین، نیاسین، پیریدوکسین، توکوفرول و آهن و روی می باشد . از آنجایی که اکثر این ویتامین ها و املاح در لایه های بیرونی دانه گندم متمرکز هستند. بخش اعظم این مواد مغذی طی فرایند آسیابانی حذف خواهند شد و در نتیجه از کیفیت تغذیه ای آرد از نظر املاح و ویتامین ها در مقابل گندم کاسته خواهد شد که مقدار ضایعات ویتامین های مختلف به درجه استخراج آرد بستگی دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.