مقاله غنی سازی محصولات ماکارونی با ویتامین ها و آهن در شرکت تولیدی تک ماکارون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غنی سازی محصولات ماکارونی با ویتامین ها و آهن در شرکت تولیدی تک ماکارون دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غنی سازی محصولات ماکارونی با ویتامین ها و آهن در شرکت تولیدی تک ماکارون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی محصولات ماکارونی با ویتامین ها و آهن در شرکت تولیدی تک ماکارون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غنی سازی محصولات ماکارونی با ویتامین ها و آهن در شرکت تولیدی تک ماکارون :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

گندم مهمترین غله در جهان می باشد. به علت راندمان تولید و قابلیت پخت و خواص منحصر به فرد تغذیه ای و صنعتی و کیفیت فوق العاده گلوتن هیچ غله ای نمی تواند با آن رقابت کند.
گندم منبع خوبی از ویتامین های تیامین، نیاسین، پیریدوکسین، توکوفرول و آهن و روی می باشد . از آنجایی که اکثر این ویتامین ها و املاح در لایه های بیرونی دانه گندم متمرکز هستند. بخش اعظم این مواد مغذی طی فرایند آسیابانی حذف خواهند شد و در نتیجه از کیفیت تغذیه ای آرد از نظر املاح و ویتامین ها در مقابل گندم کاسته خواهد شد که مقدار ضایعات ویتامین های مختلف به درجه استخراج آرد بستگی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.