تاثیر سطوح مختلف تریپتوفان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف تریپتوفان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف تریپتوفان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف تریپتوفان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف تریپتوفان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه مطالعه: تنش گرمایی از طریق تغییرات فیزیولوژیک در بدن باعث کاهش عملکرد در طیور می گردد. هدف: این تحقیق به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف تریپتوفان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش صورت گرفت. روش کار:دویست و پنجاه قطعه جوجه گوشتی نر یکروزه سویه تجاری راس ۳۰۸ در قالب طرح کاملا تصادفی با ۵ تیمار و ۵ تکرار (پن) به ازای هر تیمار و ۱۰ جوجه در هر تکرار پرورش داده شد. جوجه های گوشتی گروه شاهد با جیره ی پایه و سایر تیمارها با جیره ی پایه همراه با سطوح مختلف ۱۱۰، ۱۲۰، ۱۳۰ و ۱۴۰ % نیاز سویه راس تغذیه شدند. جیره های آزمایشی در دوره پایانی (۲۵-۴۲ روزگی) و در شرایط تنش حرارتی (۳۲±۱oC) به صورت دوره ای از ۹ صبح تا ۵ بعد از ظهر) استفاده شدند. نتایج: نتایج نشان داد که افزایش وزن در دوره پایانی با افزایش سطح تریپتوفان به ۱۱۰ % به طور خطی افزایش یافت اما افزایش سطح تریپتوفان جیره به ۱۲۰، ۱۳۰ و ۱۴۰ % منجر به بدتر شدن افزایش وزن گردید (p<0.05)ضریب تبدیل خوراک در هر دو دوره پایانی و کل، با افزودن سطح تریپتوفان به ۱۱۰ و ۱۲۰ %، به صورت خطی کاهش پیدا کرد ولی سطوح بالاتر تریپتوفان (۱۳۰ و ۱۴۰ %) در هر دوره باعث افزایش ضریب تبدیل خوراک شدند (p<0.05)افزایش سطح تریپتوفان به ۱۳۰ % نیاز سویه راس باعث افزایش خطی میزان هر سه آنزیم لاکتات دهیدروژناز، آلانین آمینوترانسفراز و آلکالین فسفاتاز گردید (p<0.05) مکمل سازی جیره با سطوح مختلف تریپتوفان اثری بر اوره، پروتئین، کراتینین، آلبومین،گلوکز و کلسترول خون در ۴۲ روزگی بجز تری گلیسرید نداشت (p>0.05)افزایش سطح تریپتوفان تا ۱۴۰ % باعث کاهش میزان تری گلیسرید گردید. نتیجهگیری نهایی: به طور کلی، نتایج آزمایش اخیر نشان می دهد که سطوح تریپتوفان ۱۱۰ و ۱۲۰ % نیاز سویه راس بهترین سطوح برای بهبود عملکرد جوجه های تحت تنش گرمایی است.

کلید واژه: تریپتوفان، تنش گرمایی، جوجه گوشتی، فراسنجه های خونی، عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.