اثر تفاله خشک سیب بر هضم پذیری، رفتار نشخوار، خصوصیات تخمیر میکروبی و برخی متابولیت های خون گوسفند عربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تفاله خشک سیب بر هضم پذیری، رفتار نشخوار، خصوصیات تخمیر میکروبی و برخی متابولیت های خون گوسفند عربی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تفاله خشک سیب بر هضم پذیری، رفتار نشخوار، خصوصیات تخمیر میکروبی و برخی متابولیت های خون گوسفند عربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تفاله خشک سیب بر هضم پذیری، رفتار نشخوار، خصوصیات تخمیر میکروبی و برخی متابولیت های خون گوسفند عربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تفاله خشک سیب بر هضم پذیری، رفتار نشخوار، خصوصیات تخمیر میکروبی و برخی متابولیت های خون گوسفند عربی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه مطالعه: استفاده صحیح از پسماندها در تغذیه دام، سبب کاهش آلودگی های زیست محیطی می شود. تفاله سیب به عنوان یک ماده انرژی زا و منبع خوب الیاف قابل هضم برای اغلب نشخوارکنندگان، جایگزین مطلوبی برای علوفه محسوب می شود. هدف: هدف از این آزمایش بررسی تاثیر جیره های حاوی تفاله خشک سیب بر هضم پذیری، فعالیت نشخوار، تخمیر میکروبی و گلوکز و اوره خون گوسفندان عربی بود. روش کار: در مرحله اول در جیره های آزمایشی از سطوح ۱۰، ۲۰ و ۳۰% تفاله خشک سیب به جای یونجه استفاده شد. بر طبق نتایج، تولید گاز و هضم پذیری جیره حاوی ۳۰ % تفاله خشک سیب بالاتر از سایر جیره ها بود. بنابراین در مرحله دوم، تعداد ۸ رأس گوسفند عربی با جیره بدون تفاله سیب (شاهد) و جیره حاوی ۳۰% تفاله خشک سیب به مدت ۴۵ روز تغذیه شدند. نتایج: نتایج آزمایش نشان داد هضم پذیری مواد مغذی (ماده خشک، ماده آلی، الیاف نامحلول در شوینده خنثی و اسیدی) تحت تاثیر جیره ها قرار نگرفت (۰.۰۵<p)، در حالی که فعالیت نشخوار جیره حاوی تفاله سیب کاهش یافت (۰.۰۵>p). در زمینه متابولیت های خون (گلوکز، اوره) اختلاف معنی د اری بین تیمارهای آزمایشی مشاهده نشد اما میزان گلوکز خون در تیمار شاهد بالاتر بود (۰.۰۵>p). نیتروژن آمونیاکی شکمبه در تیمار شاهد و تیمار حاوی تفاله سیب به ترتیب۱۴.۴۸mg/dl و ۱۷.۴۹ (۰.۰۵>p) و pH به ترتیب ۶.۳ و ۱۶.۶ بود (۰.۰۵>p). جمعیت پروتوزوای شکمبه گوسفندان با مصرف تفاله سیب افزایش یافت (۰.۰۵>p). جیره حاوی تفاله سیب، پتانسیل تولید گاز (۰.۰۵>p) و قابلیت هضم کاه گندم توسط کل میکروارگانیسم ها و باکتری های شکمبه (۰.۰۵>p) را افزایش داد. نتیجه گیری نهایی: بنابراین نتایج این مطالعه پیشنهاد می کند که شاید استفاده از ۳۰% تفاله خشک سیب به جای یونجه در جیره گوسفندان عربی بتواند فعالیت میکروب های شکمبه در هضم و تخمیر مواد مغذی جیره را بهبود دهد.

کلید واژه: گلوکز و اوره خون، قابلیت هضم، تفاله خشک سیب، تخمیر شکمبه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.