امکان سنجی کاهش شوری آب توسط جاذب های زیستی پوسته برنج و صدف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
امکان سنجی کاهش شوری آب توسط جاذب های زیستی پوسته برنج و صدف دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد امکان سنجی کاهش شوری آب توسط جاذب های زیستی پوسته برنج و صدف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی امکان سنجی کاهش شوری آب توسط جاذب های زیستی پوسته برنج و صدف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن امکان سنجی کاهش شوری آب توسط جاذب های زیستی پوسته برنج و صدف :
سال انتشار : ۱۳۹۶
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی آبیاری و آب ایران
تعداد صفحات :۱۸
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: آب شور، جاذب های زیستی، ظرفیت جذب، مدل های ایزوترمی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.