اثر ضد میکروبی عصاره مرزه در تشکیل بیوفیلم در برخی پاتوژن های باکتریال مهم انسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر ضد میکروبی عصاره مرزه در تشکیل بیوفیلم در برخی پاتوژن های باکتریال مهم انسان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر ضد میکروبی عصاره مرزه در تشکیل بیوفیلم در برخی پاتوژن های باکتریال مهم انسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ضد میکروبی عصاره مرزه در تشکیل بیوفیلم در برخی پاتوژن های باکتریال مهم انسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر ضد میکروبی عصاره مرزه در تشکیل بیوفیلم در برخی پاتوژن های باکتریال مهم انسان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: امروزه با افزایش استفاده از آنتی بیوتیک ها و نیز شیوع سویه های مقاوم، خلا ناشی از کاربرد داروهای ضد میکروبی جدید که دارای اثرات جانبی کمتری نسبت به آنتی بیوتیک ها باشند، احساس شده و از عصاره های گیاهی برای از بین بردن آن ها استفاده می شود. مرزه از گیاهان دارویی است که در طب سنتی کاربرد دارد. در این مطالعه، اثر عصاره مرزه در تشکیل بیوفیلم در برخی پاتوژن های باکتریال مهم انسان مورد بررسی قرار گرفته است.روش کار: در این مطالعه آزمایشگاهی از گیاه مزره (Satureja hortensis) برای بررسی اثرات ضد میکروبی آن استفاده شد. عصاره مرزه با غلظت های ۵۰ppm، ۲۵ppm و ۱۲.۵ppm تهیه و به روش انتشار چاهک روی سویه های استافیلوکوکوس اورئوس، استرپتوکوکوس پیوژنز، استرپتوکوکوس پنومونیه، استافیلوکوکوس ساپروفیتیکوس و پروتئوس میرابیلیس بررسی گردید. تست کمترین غلظت مهارکنندگی و بیش ترین غلطت مهار کنندگی به روش میکروتیترپلیت تعیین شد. عصاره مرزه نیز به روش ماسراسیون تهیه گردید.یافته ها: کمترین غلظت مهارکنندگی (Minimum inhibitory concentration-MIC) در حدود ۱۲.۵-۵۰ppm مشاهده شد. بیش ترین غلظت مهارکنندگی در برابر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و کمترین غلظت مهارکنندگی غلظت عصاره مرزه ۱۲.۵ppm بوده که در برابر پروتئوس میرابیلیس مشاهده شد. همچنین این مطالعه نشان داد که میزان جذب (OD) برای تشکیل بیوفیلم باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در غلظت ۵۰ppm عصاره مرزه به مقدار صفر بود.نتیجه گیری: نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که عصاره مرزه ممکن است به تنهایی برای درمان عفونت های باکتریایی مفید باشد.

کلید واژه: بیوفیلم، ضدباکتری، عصاره مرزه، پاتوژن های انسانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.