بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

نوشیدنی مالت بدون الکل در بسیاری از کشورها به خصوص کشورهای مسلمان رایج است. در ایران این نوشیدنی بدون مرحله تخمیر و معمولا از مالت جو تهیه می شود. در این پژوهش اثر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی در نوشیدنی مالت در طی ۶ ماه نگهداری بررسی شد. در این مطالعه نوشیدنی مالت با نسبت های ۱۰۰ به ۰، ۷۵ به ۲۵، ۵۰ به ۵۰، ۲۵ به ۷۵ و ۰ به ۱۰۰ شیره خرما به ساکارز شیرین شد و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه ها در طی ۶ ماه نگهداری بررسی شد. نتایج آزمون توسط نرم افزار SPSS19 و آزمون دانکن بررسی شد. بررسی نتایج نشان داد تغییر معنی داری در میزان pH و ماده جامد محلول نمونه ها در طول شش ماه مطالعه مشاهده نشد (p<0.05). ازنظر قند احیا و رنگ بین نمونه ها با نمونه شاهد اختلاف معنی دار وجود داشت (p>0.05). در مورد ارزیابی حسی نیز نمونه دارای ۷۵ درصد شیره خرما بیشتر از بقیه نمونه ها و حتی نمونه شاهد موردپسند ارزیابان قرار گرفت. با توجه به نتایج، جایگزینی ساکارز با شیره خرما در نوشیدنی مالت تاثیر نامطلوبی روی نوشیدنی مالت نداشت و می توان از تیمار حاوی ۷۵ درصد شیره خرما به جای نمونه حاوی ساکارز استفاده نمود.

کلید واژه: جایگزینی ساکارز، شیره خرما، نوشیدنی مالت، خصوصیات حسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.