تنوع ژنتیکی تعدادی از توده های بومی گشنیز ایران از نظر برخی ویژگی های ریخت شناسی، پدیده شناسی و فیزیولوژیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تنوع ژنتیکی تعدادی از توده های بومی گشنیز ایران از نظر برخی ویژگی های ریخت شناسی، پدیده شناسی و فیزیولوژیک دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تنوع ژنتیکی تعدادی از توده های بومی گشنیز ایران از نظر برخی ویژگی های ریخت شناسی، پدیده شناسی و فیزیولوژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تنوع ژنتیکی تعدادی از توده های بومی گشنیز ایران از نظر برخی ویژگی های ریخت شناسی، پدیده شناسی و فیزیولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تنوع ژنتیکی تعدادی از توده های بومی گشنیز ایران از نظر برخی ویژگی های ریخت شناسی، پدیده شناسی و فیزیولوژیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون باغبانی ایران

تعداد صفحات :۲۱

قبل از انجام هر برنامه به نژادی، باید از مقدار تنوع ژنتیکی جامعه گیاهی مورد مطالعه اطلاع داشت. به همین منظور جهت بررسی تنوع ژنتیکی موجود در توده های بومی گشنیز ایران، آزمایشی بر روی ۱۶ توده بومی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی ۱۳۹۳ و در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس اجرا شد. اختلاف معنی داری بین توده های گشنیز از نظر تمامی ویژگی های مورد مطالعه وجود داشت. بر اساس نتیجه های مقایسه میانگین ها به ترتیب توده ۴۵۰ برای عملکرد میوه، توده ۱۶۰ برای مقدار اسانس و توده ۳۵۳ برای وزن خشک بوته بیشترین میانگین را داشتند. بر اساس نتیجه های تجزیه به عامل ها، تعداد ۵ عامل در نظر گرفته شد که در مجموع ۷۷.۳۱% از واریانس داده ها را توجیه کردند. همچنین بر اساس نتیجه های تجزیه خوشه ای، توده های گشنیز به چهار گروه تقسیم شدند، به طوری که بر اساس ماتریس فاصله ای فرد با فرد، بیشترین فاصله ژنتیکی بین توده های ۳۰۶ و ۲۳۰ و کمترین فاصله ژنتیکی بین توده های ۳۴۷ و ۳۶ مشاهده شد. در نهایت، برای رسیدن به عملکرد میوه، عملکرد سبزی و زودرسی بالا به ترتیب استفاده از توده های ۴۵۰، ۳۵۳ و ۲۳۰ در برنامه های به نژادی توصیه می شود.

کلید واژه: تجزیه خوشه ای، تنوع ژنتیکی، توده بومی، گشنیز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.