بررسی مقایسه ای تغییرات قلبی- عروقی تجویز دو رژیم دارویی پروپوفول وتیوپنتال سدیم در بیهوشی کودکان تحت الکتروشوک درمانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای تغییرات قلبی- عروقی تجویز دو رژیم دارویی پروپوفول وتیوپنتال سدیم در بیهوشی کودکان تحت الکتروشوک درمانی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای تغییرات قلبی- عروقی تجویز دو رژیم دارویی پروپوفول وتیوپنتال سدیم در بیهوشی کودکان تحت الکتروشوک درمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای تغییرات قلبی- عروقی تجویز دو رژیم دارویی پروپوفول وتیوپنتال سدیم در بیهوشی کودکان تحت الکتروشوک درمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای تغییرات قلبی- عروقی تجویز دو رژیم دارویی پروپوفول وتیوپنتال سدیم در بیهوشی کودکان تحت الکتروشوک درمانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۹

مقدمه: در طول الکتروشوک درمانی (Electroconvulsive therapy یا ECT)، تشنج ایجاد شده توسط تحریک الکتریکی باید از نظر بیهوشی مدیریت شود. در غیر این صورت، الکتروشوک درمانی تجربه ای ناخوشایند است. در این راستا، داروهای کوتاه اثر متعددی نظیر متوهگزیتال، تیوپنتال، پروپوفول و… استفاده می شوند که تاثیرات همودینامیکی و عوارض متفاوتی را در پی دارند. برخی مطالعات، به تغییرات همودینامیک و عوارض محدودتر در استفاده از پروپوفول اشاره کرده اند. هدف از انجام این مطالعه، مقایسه تغییرات قلبی- عروقی و عوارض داروهای پروپوفول و تیوپنتال سدیم در گروه سنی کودکان تحت درمان با الکتروشوک درمانی بود.روش ها: مطالعه حاضر، کارآزمایی بالینی دو سو کور بود که در بیمارستان الزهرای (س) اصفهان انجام گرفت. قبل از انجام الکتروشوک درمانی، یک گروه، ۲ میلی گرم بر کیلوگرم تیوپنتال سدیم و گروه دیگر، ۱ میلی گرم بر کیلوگرم پروپوفول دریافت نمودند. سپس، هر دو گروه به میزان ۰.۵ میلی گرم بر کیلوگرم سوکسنیل کولین دریافت کردند و حداقل ۹۰ ثانیه (۱.۵ دقیقه) بعد، شوک اعمال شد. پس از پایان شوک، ضربان قلب، فشار خون و میزان اشباع اکسیژن در دقایق ۱، ۵ و ۱۰ اندازه گیری شد. علاوه بر آن، مدت زمان تشنج، پاسخ کلامی، بازگشت کامل هوشیاری، بازگشت تنفس خود به خودی پس از تشنج، مدت زمان اقامت در ریکاوری و عوارض دارویی نیز بررسی شد.یافته ها: مطالعه حاضر، شامل ۷۰ کودک ۱۸-۶ ساله تحت درمان با الکتروشوک درمانی بود. مدت زمان تشنج القایی (P<0.001)، زمان پایان تشنج تا پاسخ کلامی (P<0.001) و زمان برگشت کامل هوشیاری (P<0.001) به طور معنی داری در گروه پروپوفول کوتاه تر بود. سردرد (P=0.001)، تهوع (P=0.020) و درد عضلانی (P<0.001) در گروه پروپوفول بیشتر دیده شد.نتیجه گیری: با توجه به یافته ها، زمان پاسخ کلامی و هوشیاری کامل بعد از تشنج در القای بیهوشی با پروپوفول سریع تر حاصل می شود، اما عوارض جانبی در بعضی موارد بیشتر است.

کلید واژه: الکتروشوک درمانی، پروپوفول، تیوپنتال سدیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.