بررسی اثر سمیت عصاره بذر گیاه سیاه دانه گونه Nigella sativa و Nigella arvensis بر روی رده های سلولی سرطانی معده (AGS) و سلول های تومور مغزی (AST)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر سمیت عصاره بذر گیاه سیاه دانه گونه Nigella sativa و Nigella arvensis بر روی رده های سلولی سرطانی معده (AGS) و سلول های تومور مغزی (AST) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر سمیت عصاره بذر گیاه سیاه دانه گونه Nigella sativa و Nigella arvensis بر روی رده های سلولی سرطانی معده (AGS) و سلول های تومور مغزی (AST)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر سمیت عصاره بذر گیاه سیاه دانه گونه Nigella sativa و Nigella arvensis بر روی رده های سلولی سرطانی معده (AGS) و سلول های تومور مغزی (AST)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر سمیت عصاره بذر گیاه سیاه دانه گونه Nigella sativa و Nigella arvensis بر روی رده های سلولی سرطانی معده (AGS) و سلول های تومور مغزی (AST) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: سرطان معده و تومورهای مغزی سالانه باعث مرگ بیش از هزاران نفر در دنیا می شوند. گیاه سیاه دانه گونه N. sativa به واسطه داشتن ترکیبات فعال مانند تایموکویینون می تواند باعث مهار رشد این سلول ها شود. هدف از این مطالعه بررسی مهار رشد رده سلولی سرطانی معده و استروسایتوما توسط عصاره گرفته شده از سیاه دانه گونه N. sativa و N. arvensis و مقایسه این دو عصاره ازلحاظ کشندگی این سلول ها بود.روش کار: در این مطالعه دو رده سلولی سرطانی معده (AGS) و استروسایتوما (AST) پس از کشت، با غلظت های مختلف از عصاره الکلی سیاه دانه جنس N. sativa و N. arvensis به مدت ۲۴ ساعت تیمار شده و سپس تاثیرات این عصاره از لحاظ سمیت و کشندگی توسط تست MTT(3-(4،۵-dimethylthiazolyl-2)-2،۵-diphenyltetrazolium bromide) بررسی شد. تمامی تست های انجام شده به صورت جداگانه و در سه تکرار سه تایی انجام شد.یافته ها: براساس یافته ها، عصاره الکلی گیاه سیاه دانه N. sativa سمیت بالاتری برای سلول های سرطانی نسبت به عصاره N. arvensis داشت و این تفاوت سمیت در سلول های استروسایتوما بیشتر قابل مشاهده بود. از طرفی کشندگی این عصاره ها در مقدارهای بالا وابسته به مقدار نبوده و همه تقریبا به یک نسبت سلول ها را از بین بردند.نتیجه گیری: بر اساس نتایج این مطالعه، هر دو عصاره مربوط به گونه های N.sativa و N.arvensis اثر سمییت را بر روی رده سلول های سرطانی مورد مطالعه نشان دادند.

کلید واژه: سیاه دانه، سرطان معده، تومور مغزی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.