مطالعه پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با ایمونوژن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با ایمونوژن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با ایمونوژن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با ایمونوژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با ایمونوژن :
سال انتشار : ۱۳۹۳
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات (منابع طبیعی ایران)
تعداد صفحات :۱۴
امروزه پربیوتیک ها در نقش مکمل های غذایی غیر قابل هضم که سلامت گونه میزبان را بهبود می دهند، جایگزین دارو ها و مواد شیمیایی شده اند، بنابراین آزمایش اخیر با هدف بررسی اثر ۰.۲ درصد پربیوتیک ایمونوژن در جیره به مدت ۷ هفته در برخی پارامترهای هماتولوژی و پروفایل بیوشیمی سرم قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی ۱.۴۵±۸۱.۶۵ گرم انجام گرفت. ۱۲۰ ماهی پس از دوره آداپتاسیون به مدت ۱۰ روز در ۶ عدد تانک فایبرگلاس ۱۰۰۰ لیتری به طور تصادفی تقسیم شدند. ۲ جیره غذایی با سطوح انرژی و نیتروژن یکسان با ۲ سطح مختلف پربیوتیک ایمونوژن (۰.۰ و ۰.۲ درصد به پیشنهاد کمپانی ICC) آماده شد. غذا دهی روزانه در ساعت ۹ و ۱۷ به میزان ۲ درصد وزن بدن انجام می شد. در پایان دوره آزمایش از ۳ عدد ماهی به ظاهر سالم در هر تکرار خونگیری به عمل آمد. در خصوص فاکتورهای هماتولوژی مشاهده شد که بین گروه ها تعداد کل گلبول قرمز، هموگلوبین، MCV، MCH و MCHC هیچ اختلاف معناداری وجود نداشت (p>0.05)، اما در گروه تغذیه شده با پربیوتیک ایمونوژن تعداد کل لکوسیت ها و درصد هماتوکریت به شکل معناداری در مقایسه با گروه شاهد افزایش یافته بود (p<0.05). در خصوص پارامترهای بیوشیمی سرم مشخص شد که در گروه تغذیه شده با پربیوتیک ایمونوژن سطح گلوکز به شکل معناداری افزایش یافته بود (p<0.05). سطح تری گلیسیرید و پروتئین کل تفاوت معناداری نداشت، اما سطح کلسترول به شکل معناداری کاهش یافته بود (p<0.05). در خصوص آنزیم های آلانین آمینوترانسفراز (ALT)، آسپارتات آمینوترانسفراز (AST)، لاکتات دهیدروژناز (LDH) و آلکالین فسفاتاز (ALP) سنجش شده در سرم بین ۲ گروه هیچ تفاوتی مشاهده نشد (p>0.05).
کلید واژه: ایمونوژن، پارامترهای بیوشیمی سرم، پربیوتیک، قزل آلای رنگین کمان، هماتولوژی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.