گزارش کوتاه علمی؛ تاثیر تراکم بوته، ارتفاع برداشت و کاربرد کود نیتروژنه پس از نخستین چین، بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و عملکرد کوشیا (.Kochia scoparia L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش کوتاه علمی؛ تاثیر تراکم بوته، ارتفاع برداشت و کاربرد کود نیتروژنه پس از نخستین چین، بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و عملکرد کوشیا (.Kochia scoparia L) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کوتاه علمی؛ تاثیر تراکم بوته، ارتفاع برداشت و کاربرد کود نیتروژنه پس از نخستین چین، بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و عملکرد کوشیا (.Kochia scoparia L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کوتاه علمی؛ تاثیر تراکم بوته، ارتفاع برداشت و کاربرد کود نیتروژنه پس از نخستین چین، بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و عملکرد کوشیا (.Kochia scoparia L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کوتاه علمی؛ تاثیر تراکم بوته، ارتفاع برداشت و کاربرد کود نیتروژنه پس از نخستین چین، بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و عملکرد کوشیا (.Kochia scoparia L) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کشاورزی بوم شناختی

تعداد صفحات :۱۴

سابقه و هدف: از آنجایی که ایران جزو مناطق خشک و نیمه خشک به شمارآمده و کمبود آب به عنوان یک بحران جدی در کشور تلقی می شود، بنابراین استفاده از روش های به زراعی مانند روش های کم آبیاری، استفاده از منابع آبیاری با کیفیت پایین (شور و لب شور) و استفاده از گیاهان خشک زیست و شورزیست (شورپسند) در تولید محصولات کشاورزی اهمیت خاصی داشته است. کم آبیاری یک راهکار بهینه برای تولید محصولات کشاورزی بوده که با حذف آبیاری ها ی اضافی و کاهش میزان آب آبیاری در هر نوبت بدون تاثیر منفی روی سود خالص، باعث افزایش کارایی کاربرد آب می شود. امروزه یک گیاه جایگزین مقاوم به خشکی با گیاهان علوفه ای متداول، گیاه کوشیا یا جارو بوده که با استقرار سریع خود در خاک افزون بر ایجاد یک پوشش محافظتی کوتاه عمر می تواند به عنوان یک علوفه جایگزین به ویژه در مناطقی که با کمبود تولید علوفه روبه رو هستند استفاده شود. کوشیا گیاهی یک ساله و مقاوم به خشکی است که می تواند منبع ارزشمندی از علوفه در اکوسیستم های در شرایط خشکی تولید کند. رشد سریع کوشیا و مقاومت آن به خشکی گویای آن است که این گیاه استعداد و ظرفیت بالایی برای معرفی به عنوان یک گیاه علوفه ای مهم در مناطق خشک و نیمه خشک دارد.مواد و روش ها: به منظور بررسی تاثیر تراکم بوته، ارتفاع برداشت و کاربرد کود نیتروژنه روی عملکرد ماده خشک و برخی ویژگی های زراعی کوشیا (.Kochia scoparia L) آزمایشی به صورت فاکتویل و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در بهار و تابستان سال ۱۳۹۰ در یک کشتزار تحقیقاتی در شهرستان نیشابور به اجرا در آمد. تیمارهای مورد بررسی شامل تراکم بوته در سه سطح (۲۰، ۳۰ و ۴۰ بوته در متر مربع)، ارتفاع برداشت در دو سطح (۱۰ سانتی متر از سطح خاک و ۲۰ سانتی متر از سطح خاک) و کود نیتروژن در دو سطح (کاربرد ۱۵۰ کیلوگرم کود اوره در هکتار پس از نخستین چین و بدون کاربرد کود نیتروژن) بودند. نتایج و بحث: نتایج نشان داد تاثیر تراکم بوته روی وزن خشک برگ و نسبت وزن خشک برگ به ساقه در چین های اول و دوم معنی دار نشد، در حالی که تاثیر آن روی عملکرد، وزن خشک ساقه و شاخص سطح برگ در چین های اول و دوم معنی دار شد و با افزایش تراکم بوته، این صفات نیز افزایش معنی داری را نشان دادند. تاثیر ارتفاع برداشت روی صفات مورد بررسی و نیز تاثیر کاربرد کود اوره پس از برداشت چین اول بر روی عملکرد ماده خشک، وزن خشک ساقه و شاخص سطح برگ در چین دوم غیرمعنی دار و روی ویژگی های وزن خشک برگ و نسبت وزن خشک برگ به ساقه در چین دوم معنی دار شد. نتیجه گیری: در مجموع به نظر می رسد که تراکم بوته ۳۰ بوته در متر مربع، ارتفاع برداشت ۲۰ سانتی متر از سطح خاک و کاربرد کود نیتروژن پس از برداشت محصول چین اول، عامل های موثری در دستیابی به عملکرد و کیفیت مطلوب در علوفه تولیدی گیاه کوشیا باشند.

کلید واژه: گیاهان شورپسند، علوفه، سطح برگ، وزن خشک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.