تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۹

آبزی پروری مطلوب وابسته به معیارهای مختلف بوده که در این میان انتخاب غذای مناسب با پتانسیل لازم از اهمیت خاصی برخوردار می باشد .در این طرح آزمایشی اثر چهار جیره آزمایشی، شامل جیره شاهد (فاقد جلبک اسپیرولینا) و سه جیره غذایی حاوی جلبک اسپیرولینا شامل تیمار ۱ (تیمار تغذیه شده با غذای بیومار مخلوط شده با جلبک اسپیرولینا با نسبت ۳% درصد وزن غذا)، تیمار ۲ (تیمار تغذیه شده با غذای بیومار مخلوط شده با جلبک اسپیرولینا با نسبت ۵% درصد وزن غذا)، تیمار ۳ (تیمار تغذیه شده با غذای بیومار مخلوط شده با جلبک اسپیرولینا با نسبت ۷% درصد وزن غذا) روی شاخصهای رشد و رنگی شدن ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) مطالعه شده است. تعداد ۱۸۰ قطعه بچه ماهی ۲ ماهه در ۱۲ عدد آکواریوم به طور کاملا تصادفی توزیع و بعد از تیماربندی به مدت ۸ هفته با جیره های آزمایشی مورد تغذیه قرار گرفتند. خصوصیات زیست سنجی ماهیان شامل طول کل (سانتی متر)، وزن (گرم)، نرخ رشد (گرم)، نرخ رشد ویژه هر دو هفته به مدت ۸ هفته اندازه گیری شد. در پایان آزمایش از هر تیمار ۶ ماهی برای اندازه گیری خصوصیات مورد مطالعه به طور تصادفی انتخاب و مقدار کاروتنوئید کل از روش رنگ سنجی اندازه گیری شد. مطابق نتایج حاصل از این تحقیق، هر ۳ تیماری که با جیره حاوی جلبک اسپیرولینا تغذیه شدند دارای افزایش وزن بودند (P<0.05). اثر تغذیه با مقادیر مختلف جلبک بر افزایش طول معنی دار نبود (P>0.05). همچنین اثر تغذیه با مقادیر مختلف جلبک بر شاخصهای رنگی شدن مثل شاخص روشنی (*L) و درجه رنگین شدن (*a) معنی دار (P<0.05) بود. ولی شاخص (*b) معنی دار نبود. (P>0.05) مطالعه حاضر، نشان داد که استفاده از جلبک اسپیرولینا در جیره غذایی اثرات مثبت روی شاخصهای رشد و برخی از شاخص های رنگی شدن ماهی دماسونی دارد.

کلید واژه: جلبک اسپیرولینا، شاخصهای رشد، بازماندگی، رنگ پذیری، ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.