تحلیل محتوای کتاب تعلیمات اجتماعی ششم بر اساس مولفه های سند تحول بنیادین (هویت ملی، اخلاق، آداب و مهارت های زندگی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل محتوای کتاب تعلیمات اجتماعی ششم بر اساس مولفه های سند تحول بنیادین (هویت ملی، اخلاق، آداب و مهارت های زندگی) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل محتوای کتاب تعلیمات اجتماعی ششم بر اساس مولفه های سند تحول بنیادین (هویت ملی، اخلاق، آداب و مهارت های زندگی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل محتوای کتاب تعلیمات اجتماعی ششم بر اساس مولفه های سند تحول بنیادین (هویت ملی، اخلاق، آداب و مهارت های زندگی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل محتوای کتاب تعلیمات اجتماعی ششم بر اساس مولفه های سند تحول بنیادین (هویت ملی، اخلاق، آداب و مهارت های زندگی) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در برنامه ریزی درسی (دانش و پژوهش در علوم تربیتی-برنامه ریزی درسی)

تعداد صفحات :۱۳

پژوهش حاضر به تحلیل محتوای کتاب مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی و شناخت ویژگی های کتاب بر اساس مولفه های سند تحول بنیادین می پردازد. جامعه اول تحقیق، کتاب تعلیمات اجتماعی ششم و واحد تحلیل جمله و جامعه دوم تعداد ۳۰ نفر از معلمان ششم ابتدایی بخش مرکزی کازرون به صورت تمام شماری بود. روش تحقیق توصیفی از نوع تحلیل محتوا بود. ابزار پژوهش پرسشنامه محقق ساخته بر اساس سه مقوله فوق و سیاهه تحلیل محتوا بود. برای محاسبه پایایی و روایی از آلفای کرونباخ با ۰.۸۵ وروایی محتوایی استفاده شد، درمجموع با استفاده از آزمون خی دو نتایج زیر حاصل شد: از دید معلمان، کتاب اجتماعی ششم در سطح متوسطی (۴۳ %) به مولفه هویت ملی، در سطح پایین تر از متوسط با (۳۶%) به مولفه آداب و مهارت های زندگی و در سطح متوسطی (۵۰%) به مولفه اخلاق در نظام اجتماعی پرداخته است. در تحلیل محتوا، از میان مقوله های هویت ملی به ویژگی های جغرافیایی با (۲۳ %) بیشترین توجه و به نماد ملی و اسطوره ملی به ترتیب با (۱۵.۵% و ۰۷%) کمترین توجه شده است. از میان مقوله های آداب و مهارت های زندگی به تصمیم گیری بیشترین توجه (۴۹%) و به تفکر انتقادی ومقابله با استرس با (۰۶% و ۵%) درصد به ترتیب کمترین توجه شده است. از میان مقوله های اخلاق در نظام اجتماعی به میهن دوستی بیشترین توجه (۳۲%) و به عدالت جویی (۱۳%) کمترین توجه شده است.

کلید واژه: آداب و مهارت های زندگی، اخلاق در نظام اجتماعی، سند تحول، مطالعات اجتماعی، هویت ملی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.