بررسی مقاومت رقم های تجارتی توت فرنگی در برابر Botrytis cinerea و تاثیر کنترلی اسانس رازیانه و قارچ کش ایپرودیون کاربندازیم روی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقاومت رقم های تجارتی توت فرنگی در برابر Botrytis cinerea و تاثیر کنترلی اسانس رازیانه و قارچ کش ایپرودیون کاربندازیم روی آن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقاومت رقم های تجارتی توت فرنگی در برابر Botrytis cinerea و تاثیر کنترلی اسانس رازیانه و قارچ کش ایپرودیون کاربندازیم روی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقاومت رقم های تجارتی توت فرنگی در برابر Botrytis cinerea و تاثیر کنترلی اسانس رازیانه و قارچ کش ایپرودیون کاربندازیم روی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقاومت رقم های تجارتی توت فرنگی در برابر Botrytis cinerea و تاثیر کنترلی اسانس رازیانه و قارچ کش ایپرودیون کاربندازیم روی آن :

سال انتشار : و ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کنترل بیولوژیک آفات و بیماریهای گیاهی

تعداد صفحات :۱۷

قارچ Botrytis cinerea یکی از مهم ترین عامل های پوسیدگی میوه توت فرنگی است. به منظور ارزیابی بیماری زایی این قارچ و تاثیر کنترلی اسانس رازیانه روی آن، از میوه های توت فرنگی آلوده به پوسیدگی خاکستری در مناطق مختلف استان مازندران ۴۱ جدایه گرد آوری شد. پس از خالص سازی، بیماری زایی جدایه ها روی سه رقم توت فرنگی کاماروسا، پاروس و گیلاسی انجام شد. شناسایی ریخت شناختی (مورفولوژیکی) جدایه ها با استفاده از مشخصات رویشی و شناسایی مولکولی با استفاده از آغازگر اختصاصی C729 و آغازگرهای عمومی ITS4 و ITS5 انجام شد. بازدارندگی از رشد قارچ با اسانس گیاه رازیانه و قارچ کش ایپردیون کاربندازیم آزمایش شد. نتایج نشان داد که بر پایه خصوصیات ریخت شناختی همه جدایه ها به قارچ B. cinerea تعلق داشتند. شناسایی جدایه ها با استفاده از آغازگر اختصاصی C729 نشان داد همه آن ها باند ۷۰۰ جفت بازی داشتند. بر پایه شدت بیماری زایی روی سه رقم توت فرنگی، جدایه ها در هفت گروه قرار گرفتند. ناحیه ITS دی. ان. آ. ریبوزومی نماینده گروه ها با استفاده از جفت آغازگرهای ITS4 و ITS5 افزایش شد. پس از توالی یابی و هم ردیف سازی با دیگر توالی های مرتبط ثبت شده در بانک ژن، بین جدایه ها تنوع بالای ژنتیکی مشاهده شد. جدایه های مورد آزمایش در پنج گروه با همسانی ۸۰درصد قرار گرفتند. در ارزیابی آزمایشگاهی مشخص شد که با بالا رفتن غلظت اسانس رازیانه، فعالیت ضدقارچی آن علیه B. cinerea افزایش یافت. غلظت ۱۰۰۰l/l تاثیر بازدارندگی بیشتری نسبت به دو غلظت پایین تر ۵۰۰ و ۷۵۰ میکرولیتر در لیتر) داشت و میزان بیماری را تا ۹۴.۷ درصد در مقایسه با شاهد کاهش داد. قارچ کش ایپردیون کاربندازیم باعث مهار جدایه های این قارچ در آزمایشگاه شد.

کلید واژه: اسانس رازیانه، ایپرودیون کاربندازیم، پوسیدگی خاکستری، توت فرنگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.