بررسی امکان کنترل بیماری بلاست مرکبات با استفاده از عصاره بذر گلپر و مخمرهای رورست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان کنترل بیماری بلاست مرکبات با استفاده از عصاره بذر گلپر و مخمرهای رورست دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان کنترل بیماری بلاست مرکبات با استفاده از عصاره بذر گلپر و مخمرهای رورست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان کنترل بیماری بلاست مرکبات با استفاده از عصاره بذر گلپر و مخمرهای رورست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان کنترل بیماری بلاست مرکبات با استفاده از عصاره بذر گلپر و مخمرهای رورست :

سال انتشار : و ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کنترل بیولوژیک آفات و بیماریهای گیاهی

تعداد صفحات :۱۴

بلاست مرکبات یکی از بیماری های مهم مرکبات در شمال کشور است که توسط گونه هایی از جنس سودوموناس (Pseudomonas spp.) ایجاد می شود. این بیماری در شرایط اقلیمی مساعد، خسارت های چشمگیری به باغ های مرکبات وارد می کند. با توجه به محدودیت های استفاده از آنتی بیوتیک ها و ترکیبات شیمیایی سنتزی، کنترل بیولوژیک یا استفاده از ترکیبات گیاهی ضد میکروبی می تواند روشی موثر برای کنترل بیماری بلاست باشد. در این تحقیق اثر چند جدایه مخمر رورست و عصاره بذر گلپر ایرانی (Heracleum persicum) بر عوامل بلاست مرکبات در شرایط آزمایشگاه (آزمون هاله بازدارندگی) و گلخانه، بررسی شد. جدایه های آنتاگونیست از نمونه های برگ مرکبات مناطق مختلف استان های شمالی کشور جداسازی شدند. همچنین، بذر گلپر از مناطق مرتفع شهرستان بابل جمع آوری شد. در بررسی آزمایشگاهی، عصاره گلپر اثر معنی داری در مهار رشدی دو عامل بیمارگر از خود نشان داد، اما هیچ یک از جدایه های مخمری نتوانستند بازدارندگی علیه دو بیمارگر ایجاد کنند. نتایج بررسی گلخانه ای نشان داد که یکی از جدایه های مخمری (Pichia sp.) با میانگین کاهش ۷۸.۸ درصدی بهترین جدایه در کاهش شدت بیماری بلاست مرکبات بود. همچنین، عصاره گلپر توانست جمعیت بیمارگرها را در سطح میوه مرکبات، نسبت به شاهد تا ۶۰ درصد کاهش دهد. یافته های این تحقیق نشان داد که استرینPichia sp. و عصاره گلپر در کنترل بیماری موثر هستند.

کلید واژه: بلاست مرکبات، عصاره گلپر، کنترل بیولوژیک، مخمر، Pichia sp

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.