بررسی برخی از ویژگی های زیست شناختی سس ماهی کورا Barbus lacerta Heckel 1843 در رودخانه سفیدرود، استان گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برخی از ویژگی های زیست شناختی سس ماهی کورا Barbus lacerta Heckel 1843 در رودخانه سفیدرود، استان گیلان دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برخی از ویژگی های زیست شناختی سس ماهی کورا Barbus lacerta Heckel 1843 در رودخانه سفیدرود، استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برخی از ویژگی های زیست شناختی سس ماهی کورا Barbus lacerta Heckel 1843 در رودخانه سفیدرود، استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برخی از ویژگی های زیست شناختی سس ماهی کورا Barbus lacerta Heckel 1843 در رودخانه سفیدرود، استان گیلان :

سال انتشار : ۱۳۹۲

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های ماهی شناسی کاربردی

تعداد صفحات :۲۵

در این تحقیق به منظور مطالعه برخی از ویژگی های زیست شناختی این گونه، تعداد ۲۳۶ نمونه از ۳ ایستگاه طی ۸ ماه (ماه های آذر و اسفند سال ۱۳۹۰ و فروردین تا شهریور سال ۱۳۹۱) از رودخانه سفیدرود به صورت ماهیانه صید شد. دامنه طول کل ماهیان بین ۲۲۷-۴۸ میلی متر و دامنه وزنی آنها بین ۱۱۳- ۱.۰۳ گرم ثبت شد. میانگین طولی در جنس نر و ماده به ترتیب ۱۰۸.۳۹±۱۹.۵۶ و ۱۳۵.۸۸±۳۲.۳۱ میلی متر، و میانگین وزنی ۱۱.۳۵±۶.۱۳ و ۲۵.۳۳±۱۵.۱۶ گرم اندازه گیری شد. در تعیین سن توسط استخوان سرپوش آبششی، بیشترین سن مشاهده شده در جنس ماده ۴+ و در جنس نر ۳+ بود و دو ساله ها و سه ساله ها فراوان ترین گروه سنی را بترتیب در جنس نر و ماده دارا بودند. بر اساس نتایج بدست آمده، نسبت جنسی کل نمونه های نر در برابر ماده ها ۱: ۱.۱۳ بود و اختلاف معنی داری را با نسبت مورد انتظار ۱: ۱ نشان نداد (P>0.05). رابطه طول- وزن برای نرها ۳.۱۶۲۸ W=0.0054 TL و ماده ها W=0.0036 TL 3.3244 نمایانگر رشد آلومتریک مثبت در هر دو جنس است. معادله رشد برتالانفی برای جنس نر Lt=17.86 (1-e -0.55 (t+0.939) و برای جنس ماده Lt=23.94 (1-e -0.36(t+0.940) محاسبه شد. بیشترین میزان رشد لحظه ای در هر دو جنس نر و ماده در سنین یک به دو ساله مشاهده شده و با افزایش سن، میزان رشد لحظه ای کاهش محسوسی نشان می دهد. به علاوه شاخص رشد گنادی نشان داد که دوره تولیدمثل این گونه در رودخانه سفیدرود، ماه های فروردین تا خرداد می باشد و حداکثر مقدار آن معادل ۷.۰۳±۱.۵۸ برای نرها و ۶.۳۶±۲.۴۰ برای ماده ها در ماه اردیبهشت بدست آمد.

کلید واژه: سن، رشد، تولید مثل، Barbus lacerta، رودخانه سفیدرود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.