مقایسه اثر ضد قارچی عصاره الکلی گیاه جینسینگ با داروی ایتراکونازول روی سویه های کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا کروزه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر ضد قارچی عصاره الکلی گیاه جینسینگ با داروی ایتراکونازول روی سویه های کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا کروزه ای دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر ضد قارچی عصاره الکلی گیاه جینسینگ با داروی ایتراکونازول روی سویه های کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا کروزه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر ضد قارچی عصاره الکلی گیاه جینسینگ با داروی ایتراکونازول روی سویه های کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا کروزه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر ضد قارچی عصاره الکلی گیاه جینسینگ با داروی ایتراکونازول روی سویه های کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا کروزه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: کاندیدیازیس یک بیماری شایع است که توسط سویه های مختلف کاندیدا ایجاد می گردد. گیاهان دارویی هم چون جینسینگ از دیرباز به منظور درمان انواع بیماری به کار رفته اند. این مطالعه به منظور مقایسه اثر ضد قارچی عصاره الکلی گیاه جینسینگ با ایتراکونازول روی سویه های کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا کروزه ای انجام شد.مواد و روش ها: برای انجام این مطالعه مقطعی تعداد ۲۲ سویه کاندیدا آلبیکنس و ۸ سویه کاندیدا کروزه ای استفاده شد که از واژن، ادرار و خلط بیماران جدا شده بود. تست حساسیت دارویی به روش میکرودایلوشن (CLSI M27-A) و انتشار روی دیسک توسط داروی ایتراکونازول (۱۰mg) و عصاره جینسینگ با رقت های ۱، ۲، ۴، ۸، ۱۶، ۳۲، ۶۴ و ۱۲۸ میلی گرم بر میلی لیتر انجام شد. سویه های استاندارد کاندیدا آلبیکنسPTCC5027 و کاندیدا کروزه ای PTCC5295 به منظور ارزیابی کنترل کیفی استفاده شدند.نتایج: کمترین و بیشترین میزان MIC (Minimum Inhibitory Concentration) در کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا کروزه ای به ترتیب ۰.۰۶۲۵ و ۰.۵ میکروگرم بر میلی لیتر برای ایتراکونازول به روش میکرودایلوشن بود، در حالی که کمترین میزان MIC و MFC (Minimum Fungicidal Concentration) در مورد عصاره الکلی ۶۴ میلی گرم بر میلی لیتر بود. بیشترین قطر هاله برای سویه کاندیدا آلبیکنس در مورد عصاره الکلی، ۱۴ میلی متر و محدوده قطر هاله در مورد ایتراکونازول ۳۲-۱۴ میلی متر بود. اختلاف معنی داری میان عصاره الکلی با رقت های ۶۴ و ۱۲۸ میلی گرم بر میلی لیتر با دارو در دو روش مذکور مشاهده نشد (P<0.05).نتیجه گیری: با توجه به میزانMIC و هاله عدم رشد اطراف دیسک، عصاره الکلی جینسینگ با رقت های ۶۴ و ۱۲۸ میلی گرم بر میلی لیتر دارای اثر ضد قارچی قابل مقایسه با ایتراکونازول می باشد.

کلید واژه: عصاره جینسینگ، کاندیدا آلبیکنس، کاندیدا کروزه ای، ایتراکونازول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.