تاثیر استفاده از ابزارهای فن آوری اطلاعات بر سواد اطلاعاتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه های سراسری ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر استفاده از ابزارهای فن آوری اطلاعات بر سواد اطلاعاتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه های سراسری ایران دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر استفاده از ابزارهای فن آوری اطلاعات بر سواد اطلاعاتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه های سراسری ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر استفاده از ابزارهای فن آوری اطلاعات بر سواد اطلاعاتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه های سراسری ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر استفاده از ابزارهای فن آوری اطلاعات بر سواد اطلاعاتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه های سراسری ایران :

سال انتشار : و ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مدیریت و برنامه ریزی در نظام های آموزشی

تعداد صفحات :۲۴

با پیشرفت علم و فن آوری، به ویژه افزایش کاربرد فن آوری اطلاعات، ورود فن آوری های آموزشی به دانشگاه ها، برای پیشرفت یادگیری، جنبه ای اساسی از آموزش شده است به طوری که بخشی از فرآیند آموزش امروزه از طریق ابزارهای فن آوری اطلاعات انجام می شود. هدف این پژوهش، شناسایی وضعیت سواد اطلاعاتی دانشجویان دانشگاه های سراسری ایران، به نسبت میزان استفاده آن ها از ابزارهای فناوری اطلاعات است. این پژوهش از لحاظ هدف، کاربردی و از لحاظ متغیر، کیفی می باشد و جامعه آماری آن دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه های سراسری ایران است که به طور تصادفی ساده انتخاب شده اند. ابزار انجام این پژوهش پرسش نامه ای مبتنی بر طیف لیکرت است و شامل دو قسمت می باشد. قسمت اول مربوط به سنجش ابعاد سواد اطلاعاتی و قسمت دوم مربوط به میزان استفاده دانشجویان از ابزارهای فن آوری اطلاعات است. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از تحلیل عاملی مرتبه اول و دوم و تحلیل مسیر و برای سنجش پایایی از آلفای کرونباخ استفاده شده است. جنبه نوآوری پژوهش هم در جامعه آماری و هم در سنجیدن اثر ابزارهای فن آوری اطلاعات بر سواد اطلاعاتی می باشد. مهم ترین یافته این پژوهش، کارآمد بودن استفاده از ابزارهای فن آوری اطلاعات در سواد اطلاعاتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی است، به طوری که افزایش استفاده از ابزارهای معرفی شده در این پژوهش، باعث افزایش سواد اطلاعاتی دانشجویان می شود.

کلید واژه: سواد اطلاعاتی، فن آوری اطلاعات، نیاز اطلاعاتی، مکان یابی اطلاعات، ارزشیابی اطلاعات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.