تاثیر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخص های رشد، کارایی غذایی، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) جوان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخص های رشد، کارایی غذایی، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) جوان دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخص های رشد، کارایی غذایی، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) جوان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخص های رشد، کارایی غذایی، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) جوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخص های رشد، کارایی غذایی، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) جوان :
سال انتشار : ۱۳۹۶
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون دریایی ایران
تعداد صفحات :۲۰
این پژوهش به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین (۴۵% ،۵۰% ،۵۵% و۶۰%) و سطوح مختلف انرژی (۲۰ ، ۲۲ و ۲۴ کیلوژول بر گرم غذا) بر شاخص های رشد، بازماندگی، شاخصهای تغذیه ای و ترکیب شیمیایی لاشه ماهیان صبیتی جوان بررسی شد. دوره پرورش ۵۶ روز بوده که در تانکهای ۳۰۰ لیتری با ذخیره سازی ۱۸ قطعه بچه ماهی با متوسط وزن ۲۷.۹۹±۰.۱۴ گرم صورت گرفت. نتایج نشان داد که جیره های مورد آزمایش و نیز سطوح مختلف پروتئین جیره بر شاخصهای رشد، تغذیه ای، بازماندگی و ترکیبات لاشه تاثیر معنی دار داشت (p<0.05)، اما سطوح مختلف درصد پروتئین جیره بر ضریب تبدیل غذایی، بازده پروتئین، چربی و فیبر لاشه تاثیر معنی دار نداشت (p<0.05). سطوح مختلف انرژی جیره به تنهایی تاثیر معنی دار بر شاخصهای رشد وتغذیه ای نداشت (p<0.05) ولی بر میزان بازماندگی و ترکیبات لاشه تاثیر معنی دار داشت (p<0.05). همچنین بیشترین افزایش وزن ( ۴۶.۴۳±۱.۵۳) در جیره غذایی پروتئین ۶۰ درصد و انرژی ۲۴ کیلوژول بر گرم اما با بازماندگی پایین، بالاترین میانگین بازماندگی ( ۹۰.۷۴±۸.۴۹) در جیره غذایی پروتئین ۵۵ درصد و انرژی ۲۲ کیلوژول بر گرم، بهترین ضریب تبدیل غذایی و بازده پروتئین به ترتیب با مقادیر (۳.۰۱±۰.۶۰ و ۰.۶۸±۰.۱۵) در جیره غذایی ۶ (پروتئین ۵۰ درصد و انرژی ۲۴ کیلوژول بر گرم) بدست آمد. در نهایت با توجه به نتایج بدست آمده سطح پروتئین ۵۰ درصد و سطح انرژی ۲۲ کیلوژول برگرم غذا برای تامین نیازهای غذایی از نظر پروتئین و انرژی جیره این گونه در مرحله جوانی مناسب تشخیص داده شد.
کلید واژه: صبیتی (Sparidentex hasta)، نیازهای پروتئینی، شاخصهای رشد و تغذیه
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.