بررسی آزمایشگاهی تاثیر عصاره آبی ریشه ی شیرین بیان بر روی باکتری استرپتوکوکوس موتانس و قارچ کاندیدا آلبیکنس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آزمایشگاهی تاثیر عصاره آبی ریشه ی شیرین بیان بر روی باکتری استرپتوکوکوس موتانس و قارچ کاندیدا آلبیکنس دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آزمایشگاهی تاثیر عصاره آبی ریشه ی شیرین بیان بر روی باکتری استرپتوکوکوس موتانس و قارچ کاندیدا آلبیکنس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آزمایشگاهی تاثیر عصاره آبی ریشه ی شیرین بیان بر روی باکتری استرپتوکوکوس موتانس و قارچ کاندیدا آلبیکنس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آزمایشگاهی تاثیر عصاره آبی ریشه ی شیرین بیان بر روی باکتری استرپتوکوکوس موتانس و قارچ کاندیدا آلبیکنس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۰

پیش زمینه و هدف: عفونت های دهان و پوسیدگی دندان هنوز هم به عنوان یکی از مشکلات مهم بهداشتی به ویژه در کشورهای درحال توسعه می باشد. عصاره ی ریشه ی شیرین بیان حاوی ترکیبات گیاهی دارویی است که این ترکیبات توانایی سرکوب پاتوژن های مرتبط با پوسیدگی و بیماری های قارچی دهان را دارد. هدف از این مطالعه تعیین اثر ضد میکروبی عصاره ی آبی ریشه ی شیرین بیان بر باکتری استرپتوکوکوس موتانس و قارچ کاندیدا آلبیکنس است.مواد و روش ها: در این مطالعه مداخله ای (تجربی-آزمایشگاهی) از عصاره ی ریشه ی شیرین بیان با کد هرباریوم ۹۳-H001-322 استفاده شد. سپس اثر غلظت های ۲-۲۵۶ mg/ml عصاره آبی ریشه آن بر روی سویه استاندارد باکتری استرپتوکوکوس موتانس (ATCC 35668) و سویه استاندارد قارچ کاندیدا آلبیکنس (ATCC 10231)، با تعیین حداقل غلظت مهاری (MIC) و آزمون تعیین حداقل غلظت کشندگی (MBC) به روش macro broth dilution موردبررسی قرار گرفت. کلیه آزمایشات با سه بار تکرار انجام و میانگین نتایج به دست آمده، در آنالیز آماری داده ها توسط نرم افزار ۲۰ SPSS مورد استفاده قرار گرفت.یافته ها: حداقل غلظت مهاری عصاره ی آبی ریشه ی شیرین بیان برای استرپتوکوکوس موتانس۲ mg/ml و حداقل غلظت کشندگی آن ۱۶ mg/ml بود. عصاره ی آبی ریشه ی شیرین بیان برای کاندیدا آلبیکنس در دامنه۲-۲۵۶ mg/ml نه تنها فاقد اثر مهارکنندگی بود بلکه در این غلظت ها گروه آزمون در مقایسه با گروه کنترل نسبت رشد بیشتری را از خود نشان می داد.نتیجه گیری: نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد اگرچه عصاره ی آبی ریشه ی شیرین بیان فاقد اثر ضد قارچی علیه کاندیدا آلبیکنس در غلظت های۲-۲۵۶ mg/ml است ولیکن دارای خاصیت ضد باکتریایی موثر برای باکتری استرپتوکوکوس موتانس به عنوان یکی از پاتوژن های اصلی در تشکیل پلاک و پوسیدگی دندان است.

کلید واژه: عصاره آبی ریشه ی شیرین بیان، استرپتوکوکوس موتانس، کاندیدا آلبیکنس، فعالیت ضد میکروبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.