تاثیر مراحل رشد فنولوژیکی و خاک بر کیفیت علوفه شمح بیابانی (Ochradenus ochradeni) (مطالعه موردی: ابرکوه- استان یزد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مراحل رشد فنولوژیکی و خاک بر کیفیت علوفه شمح بیابانی (Ochradenus ochradeni) (مطالعه موردی: ابرکوه- استان یزد) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مراحل رشد فنولوژیکی و خاک بر کیفیت علوفه شمح بیابانی (Ochradenus ochradeni) (مطالعه موردی: ابرکوه- استان یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مراحل رشد فنولوژیکی و خاک بر کیفیت علوفه شمح بیابانی (Ochradenus ochradeni) (مطالعه موردی: ابرکوه- استان یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مراحل رشد فنولوژیکی و خاک بر کیفیت علوفه شمح بیابانی (Ochradenus ochradeni) (مطالعه موردی: ابرکوه- استان یزد) :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع

تعداد صفحات :۱۶

تولید علوفه با کیفیت از گیاهان شورزیست از اهداف اصلی زراعت در بوم زیست های تحت تنش شوری می باشد. شمح بیابانی، (Ochradenus ochradeni) قادر به رشد در خاک های غیرشور- غیرسدیمی تا شور – سدیمی می باشد. برای تعیین کیفیت این گونه در سه دوره رویشی، زایشی و خواب در دو منطقه حسین آباد و بداف در سه تکرار برداشت گردید. در هر یک از فصول صفات کیفی علوفه به روش NIR تعیین شد. نتایج نشان می دهد به طور متوسط در سه دوره، قابلیت هضم ماده خشک (DMD) برابر ۴۸.۸۴ درصد، پروتئین خام (CP) برابر ۱۰.۳۳ درصد، دیواره سلولی بدون همی سلولز (ADF) برابر ۴۷.۴ درصد، دیواره سلولی با سلولز (NDF) برابر ۶۸ درصد، کل ماده قابل هضم (TDN) برابر ۴۱.۸۵، انرژی قابل هضم (DE) و انرژی متابولیسمی (ME) به ترتیب برابر ۱۵.۳۷ و ۶.۳ مگاژول بر کیلوگرم علوفه خشک است. اثر متقابل فصل و منطقه بر کلیه صفات کیفی به غیر از دیواره سلولی، دیواره سلولی بدون همی سلولز، انرژی قابل هضم و کل ماده قابل هضم معنی دار بود. مقدار قابلیت هضم ماده خشک، کربوهیدرات محلول در آب و انرژی متابولیسمی در مرحله بذردهی به طور معنی داری بیشتر از سایر مراحل رشد بود. نتایج این مطالعه نشان داد که خصوصیات شیمیایی خاک منطقه تاثیر معنی داری بر روی کیفیت علوفه گونه مورد نظر نداشت. با توجه به اینکه شمح بیابانی کیفیت علوفه مناسبی نسبت به برخی گونه های همراه خود و همچنین با توجه به حد بحرانی فاکتورهای کیفی علوفه دارد بنابراین با اجرای مدیریت صحیح و اصولی مرتع می توان استفاده مناسبی از این گونه حیات بخش برای تغذیه دام و غنی شدن پوشش گیاهی به عمل آورد.

کلید واژه: Ochradenus ochradeni، کیفیت علوفه، قابلیت هضم، بذردهی، پروتئین خام

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.