پایش تغییرات مکانی و زمانی تولید گیاهی از طریق محاسبه و تعمیم شاخص های گیاهی مبتنی بر ماهواره لندست ۸ (مطالعه موردی: مرتع مرجن بروجن)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پایش تغییرات مکانی و زمانی تولید گیاهی از طریق محاسبه و تعمیم شاخص های گیاهی مبتنی بر ماهواره لندست ۸ (مطالعه موردی: مرتع مرجن بروجن) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پایش تغییرات مکانی و زمانی تولید گیاهی از طریق محاسبه و تعمیم شاخص های گیاهی مبتنی بر ماهواره لندست ۸ (مطالعه موردی: مرتع مرجن بروجن)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پایش تغییرات مکانی و زمانی تولید گیاهی از طریق محاسبه و تعمیم شاخص های گیاهی مبتنی بر ماهواره لندست ۸ (مطالعه موردی: مرتع مرجن بروجن)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پایش تغییرات مکانی و زمانی تولید گیاهی از طریق محاسبه و تعمیم شاخص های گیاهی مبتنی بر ماهواره لندست ۸ (مطالعه موردی: مرتع مرجن بروجن) :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع

تعداد صفحات :۱۶

برآورد زی توده گیاهی از متغیرهای کلیدی مورد نیاز برای درک سیستم های زیست محیطی می باشند. در این راستا و با هدف بررسی تغییرات زمانی تولید گیاهی در واحدهای مدیریتی مختلف در مرتع مرجن بروجن این تحقیق انجام شد. در این تحقیق سعی شد اثر دوره رویشی گیاه و در نتیجه اثر زمان در مدل برآورد تولید گیاهی از بین رود، در نتیجه مدلی ارائه شد که در تمام فصل رویش و برای زمان هایی هم که نمونه زمینی در دست نبود دارای قدرت برآورد مناسبی می باشد. بدین منظور، تولید گیاهی در ۱۹ نقطه نمونه برداری در طول ترانسکتی به طول ۱۰ کیلومتر اندازه گیری شد. در هر نقطه ۵ کوادرات به صورت کوادراتی مرکزی و چهار کوادرات در چهار جهت اصلی اطراف کوادرات مرکزی بود (در مجموع ۹۵ کوادرات در یک دوره) و نقاط نمونه برداری با فواصل ۴۰۰-۱۰۰۰متر از یکدیگر قرار داشتند. اندازه گیری ها در طی ۴ دوره عملیات صحرایی (مجموعا ۳۸۰ کوادرات)، تکرار شد. در مرحله بعد با استفاده از روابط رگرسیونی بین تولید زمینی که در ۴ دوره اندازه گیری شده بود و شاخص های گیاهی حاصل از داده های لندست ۸ مدل برآورد تولید منطقه به دست آمد. این مدل علاوه بر ۴ زمان برای ۴ زمان دیگر که نمونه زمینی در دست نبود تعیمم یافت و نقشه تولید گیاهی در ۸ زمان طی فصل رویش تهیه شد. در این تحقیق نتایج آنالیر آماری به منظور تعیین مناسب ترین شاخص های گیاهی حاصل از داده های لندست ۸ در برآورد تولید گیاهی نشان داد، شاخص ARVI، با ضریب تبیین ۰.۶۱ مناسب ترین شاخص گیاهی بود. نهایتا با استفاده از نقشه های تهیه شده، تولید گیاهی برای تمام دوره ها به تفکیک واحد مدیریتی محاسبه شد. نتایج نشان داد مرتع مرجن در اردیبهشت ماه در اوج رویش بوده و بیشترین مقدار تولید گیاهی را دارا می باشد. در این منطقه تغییرات تولید گیاهی طی فصل رویش در تمام واحدهای بهره برداری هماهنگ می باشد و تولید گیاهی دارای ناهمگنی مکانی می باشد. به علاوه یکی از واحدهای بهره برداری که دارای یک بهره بردار مستقل می باشد دارای تفاوت به نسبت چشم گیر در مقدار تولید گیاهی در تمام زمان ها نسبت به واحدهای بهره برداری دیگر می باشد. به علاوه پایداری بیشتری در تولید طی فصل رویش در این واحد بهره برداری داشتیم.

کلید واژه: شاخص گیاهی، فصل رویش مرتع، تغییرات تولید گیاهی، لندست ۸

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.