بررسی و مقایسه عملکرد آنتی اکسیدانتی و تعیین محتوای تام فنلی اسانس و عصاره الکلی-آبی گیاه اناریجه (Pimpinella Affinis)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه عملکرد آنتی اکسیدانتی و تعیین محتوای تام فنلی اسانس و عصاره الکلی-آبی گیاه اناریجه (Pimpinella Affinis) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه عملکرد آنتی اکسیدانتی و تعیین محتوای تام فنلی اسانس و عصاره الکلی-آبی گیاه اناریجه (Pimpinella Affinis)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه عملکرد آنتی اکسیدانتی و تعیین محتوای تام فنلی اسانس و عصاره الکلی-آبی گیاه اناریجه (Pimpinella Affinis)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه عملکرد آنتی اکسیدانتی و تعیین محتوای تام فنلی اسانس و عصاره الکلی-آبی گیاه اناریجه (Pimpinella Affinis) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۳

پیش زمینه و هدف: امروزه با توجه به اثرات نامطلوب آنتی اکسیدانت های سنتزی، تمایل زیادی به استفاده از گیاهان به دلیل دارا بودن خواص آنتی اکسیدانتی وجود دارد. این مطالعه نیز، باهدف بررسی اثرات آنتی اکسیدانتی گیاه اناریجه (Pimpinella affinis) به عنوان جایگزینی برای آنتی اکسیدانت های سنتزی انجام گردید.مواد و روش کار: محتوای تام فنلی با استفاده از روش فولین سیوکالتو اندازه گیری شد. فعالیت آنتی اکسیدانتی اسانس و عصاره آبی – الکلی در غلظت های مختلف با استفاده از سه روش، مهار رادیکال های آزاد DPPH و ABTS و ارزیابی قدرت احیاکنندگی در مقایسه با BHT مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: میزان فنل کل اسانس و عصاره اناریجه به ترتیب برابر با ۵۳.۱۴±۴.۲۵ و ۳۷.۶۸±۱.۱۲ میلی گرم گالیک اسید بر گرم عصاره بود. در روش DPPH عصاره اثر مهاری قابل توجهی از خود نشان داد و اختلاف معنی داری با اسانس داشت (p£۰.۰۵). در ارزیابی قدرت احیاکنندگی نیز با افزایش غلظت اسانس و عصاره، شاهد افزایش در قدرت احیاکنندگی آهن بودیم. در آزمون ABTS بیشترین فعالیت آنتی رادیکالی اسانس و عصاره مربوط به غلظت ۴ میلی گرم بر میلی لیتر اناریجه به ترتیب با درصد بازدارندگی ۲۴درصد و ۹۲درصد بود که در مقایسه با BHT بازدارندگی کم تری نشان دادند.بحث و نتیجه گیری: نتایج به دست آمده در این مطالعه نشان داد که اسانس و عصاره الکلی-آبی اناریجه دارای فعالیت آنتی اکسیدانتی بوده و پس از انجام تحقیقات جامع تر می توانند در صنایع غذایی و دارویی مورد استفاده واقع شوند.

کلید واژه: اناریجه، اسانس، اثرات آنتی اکسیدانتی، عصاره الکلی آبی، فنل کل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.