مقاله شبیه سازی عددی جریان سه بعدی آشفته حوب یک جسم پرنده با بالک خمیده با استفاده از حلمعادلات TLNS و روش چند ناحیه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شبیه سازی عددی جریان سه بعدی آشفته حوب یک جسم پرنده با بالک خمیده با استفاده از حلمعادلات TLNS و روش چند ناحیه ای دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه سازی عددی جریان سه بعدی آشفته حوب یک جسم پرنده با بالک خمیده با استفاده از حلمعادلات TLNS و روش چند ناحیه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی عددی جریان سه بعدی آشفته حوب یک جسم پرنده با بالک خمیده با استفاده از حلمعادلات TLNS و روش چند ناحیه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه سازی عددی جریان سه بعدی آشفته حوب یک جسم پرنده با بالک خمیده با استفاده از حلمعادلات TLNS و روش چند ناحیه ای :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

در اینمقاله، شبیه سازی عددی جریان سه بعدی مافوق صوت و مغشوش حول یک راکت با بالک های خمیده با استفاده از حل معادلات TLNS و روش چند ناحیه ای جهت کاهش حافظه کامپیوتری مورد نیاز و تلاش محاسباتی کمتر، مورد بررسی قرار گرفته است. به منظور انجام محاسبات با کامپیوترهای شخصی، دامنه محاسباتی حول راکت به نواحی کوچکتر تقسیم شده که امکان استفاده از نواحی با تعداد و توزیع نقاط متفاوت جهت دستیابی به دقت مناسب را نیز میسر می کند. معادلات TLNS در سیستم مختصات ، منحنی الخط با استفاده از یک الگوریتم موثر و ضمنی اختلاف محدود فاکتورگیری شده بیم – وارمینگ مورد تحلیل قرار گرفته اند. برای شبیه سازی اغتشاشات جریان از مدل اغتشاشی بالدوین – لومکس استفاده شده است. هندسه مورد نظر یک ترکیب هندسی سکانت – اجایو – استوانه دارای چهار بالک خمیده بازاویه عقب رفتگی ۳۴ درجه سانتی گراد در انتهای بدنه می باشد. برای نشان دادن راندمان و دقت الگوریتم حل مورد استفاده در این تحقیق، مشخصات ایرودینامیکی شامل نیروهای محوری و عمودی و گشتاور چرخشی که از حل معادلات TLNS در اعداد ماخ M¥=۲۸۶ , M¥=۲۳۶ دست آمده است. با داده های تجربی در زوایای حمله مختلف مورد مقایسه قرار گرفته اند. این مقایسه نشان می دهد که نتایج بدست آمده از این تحقیق به نحو مطلوبی با داده های تجربی مطابقت دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.