تعیین مناسب ترین روش برآورد رسوب معلق بر اساس آماره های خطاسنجی (مطالعه موردی-تعدادی از زیرحوزه های کشف رود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین مناسب ترین روش برآورد رسوب معلق بر اساس آماره های خطاسنجی (مطالعه موردی-تعدادی از زیرحوزه های کشف رود) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین مناسب ترین روش برآورد رسوب معلق بر اساس آماره های خطاسنجی (مطالعه موردی-تعدادی از زیرحوزه های کشف رود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین مناسب ترین روش برآورد رسوب معلق بر اساس آماره های خطاسنجی (مطالعه موردی-تعدادی از زیرحوزه های کشف رود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین مناسب ترین روش برآورد رسوب معلق بر اساس آماره های خطاسنجی (مطالعه موردی-تعدادی از زیرحوزه های کشف رود) :

سال انتشار : و ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشنامه مدیریت حوزه آبخیز

تعداد صفحات :۱۷

پدیده ی فرسایش، انتقال رسوب و رسوبگذاری، خسارات زیان بار اقتصادی، فنی و زیست محیطی به وجود می آورد. به طور کلی مقدار رسوب در حال انتقال تابعی از مقدار دبی رودخانه می باشد، ولی معادلات ارائه شده در این ارتباط دارای خطای زیادی می باشند. این تحقیق به منظور ارائه مدل بهینه برآورد بار رسوب معلق در تعدادی از زیر حوزه های حوزه آبخیز کشف رود (شامل ایستگاه های هیدرومتری موشنگ، گلمکان، دولت آباد خرم دره، سراسیاب شاندیز، گلستان جاغرق و حصار دهبار) انجام گرفته است. در این راستا جهت کاهش مقدار خطا در معادله مدل برآورد رسوب معلق (منحنی سنجه رسوب)، اقدام به ارزیابی و مقایسه روش های تلفیقی در قالب تحلیل توابع رگرسیونی مختلف بر اساس کلاسه بندی زمانی داده های دبی و رسوب متناظر آن در یک دوره طولانی مدت ۳۰ ساله گردید. مدل های زمانی مختلف با استفاده از ۱۲ معیار خطاسنجی مورد آزمون قرار گرفتند تا مدل بهینه برآورد بار رسوب معلق انتخاب گردد. نتایج نشان دهنده برتری مدل هیدرولوژیکی در درجه اول و مدل پوشش گیاهی و مدل اقلیمی در درجه های بعدی می باشد. بنابراین مدل هیدرولوژیکی، پوشش گیاهی و اقلیمی به ترتیب با داشتن کمترین میزان خطای برآورد، به عنوان مدل های بهینه برآورد بار رسوب معلق در حوزه های ذکر شده انتخاب گردید. در مقابل مدل سالانه که در آن هیچ گونه کلاسه بندی برای داده های دبی جریان و دبی رسوب متناظر آن صورت نگرفته است به عنوان ناکارآمدترین مدل شناخته شد. به طور کلی میزان خطا در برآورد رسوب در ماه های کم آب و یا ماه های خشک کمتر از ماه های پرآب و یا ماه های مرطوب است. در این ماه ها تاثیر پذیری رسوب معلق از دبی نسبت به سایر عوامل موثر بر انتقال رسوب مشهودتر است. پیشنهاد می شود مشابه این تحقیق در رابطه با تعداد بیشتری حوزه و در شرایط مختلف جغرافیایی انجام شده تا در نهایت بتوان روش های دقیق تری در رابطه با برآورد رسوب معلق با استفاده از منحنی سنجه رسوب ارائه نمود.

کلید واژه: رسوب معلق، دبی جریان، منحنی سنجه رسوب، آماره های خطاسنجی، مدل زمانی برآورد رسوب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.