ارزیابی خصوصیات زراعی و عملکرد دانه ژنوتیپ های مختلف تریتیکاله و گندم دیم با آبیاری تکمیلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خصوصیات زراعی و عملکرد دانه ژنوتیپ های مختلف تریتیکاله و گندم دیم با آبیاری تکمیلی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خصوصیات زراعی و عملکرد دانه ژنوتیپ های مختلف تریتیکاله و گندم دیم با آبیاری تکمیلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خصوصیات زراعی و عملکرد دانه ژنوتیپ های مختلف تریتیکاله و گندم دیم با آبیاری تکمیلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خصوصیات زراعی و عملکرد دانه ژنوتیپ های مختلف تریتیکاله و گندم دیم با آبیاری تکمیلی :

سال انتشار : و ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی عملکرد دانه و سایر صفات زراعی تریتیکاله در مقایسه با گندم دیم در شرایط آبیاری تکمیلی این آزمایش در سال زراعی ۸۹-۱۳۸۸ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی دیم قاملو واقع در استان کردستان انجام شد. از یک آزمایش کرت های خردشده بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار استفاده شد. رژیم های رطوبتی مختلف شامل آبیاری پاییزه هنگام کاشت، آبیاری بهاره در مرحله شیری شدن دانه و دیم، کرت های اصلی و سه ژنوتیپ تریتیکاله (رقم جوانیلو به اضافه دو لاین امید بخش) و سه ژنوتیپ گندم دیم (رقم آذر ۲ به اضافه دو لاین امید بخش) کرت های فرعی آزمایش را شامل شدند. نتایج نشان داد که آبیاری در مرحله شیری شدن دانه با تولید ۳۸۰۵ کیلوگرم در هکتار دارای برتری ۶۴۹ کیلوگرمی نسبت به آبیاری در زمان کاشت بود. رقم جوانیلو با متوسط تولید ۴۴۱۵ کیلوگرم در هکتار افزایش معنی داری نسبت به رقم آذر ۲ در هر سه رژیم رطوبتی نشان داد. به طور کلی تریتیکاله در هر سه رژیم رطوبتی آبیاری در مرحله کاشت، آبیاری در مرحله شیری شدن دانه و دیم به ترتیب از برتری ۲۶، ۴۹ و ۴۸ درصدی عملکرد دانه نسبت به گندم برخوردار بود. این افزایش عملکرد ناشی از عملکرد بهتر این محصول در ارتباط با اجزای عملکرد مانند تعداد دانه در خوشه، وزن هزار دانه، عملکرد بیولوژیک، ارتفاع گیاه و طول دوره پر شدن دانه بود.

کلید واژه: آبیاری تکمیلی، شرایط دیم، غلات، مقاومت به خشکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.