اثر گرمادهی متناوب بر شدت سرمازدگی و برخی خصوصیات کیفی نارنگی کینو در انبار سرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر گرمادهی متناوب بر شدت سرمازدگی و برخی خصوصیات کیفی نارنگی کینو در انبار سرد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر گرمادهی متناوب بر شدت سرمازدگی و برخی خصوصیات کیفی نارنگی کینو در انبار سرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر گرمادهی متناوب بر شدت سرمازدگی و برخی خصوصیات کیفی نارنگی کینو در انبار سرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر گرمادهی متناوب بر شدت سرمازدگی و برخی خصوصیات کیفی نارنگی کینو در انبار سرد :

سال انتشار : ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۴

نارنگی از جمله میوه های حساس به دمای پایین می باشد و نگهداری طولانی مدت آن در سردخانه منجر به بروز عوارضی مانند پوست مردگی و افت کیفی محصول می شود. این پژوهش به منظور بررسی اثر شرایط مختلف تیمار گرمادهی متناوب بر کیفیت و ماندگاری میوه نارنگی “کینو” انجام گردید. گرمادهی متناوب در ۵ سطح (شامل انتقال به دمای بالا هر هفته به مدت ۲۴ ساعت، هر هفته به مدت ۴۸ ساعت، هر دو هفته به مدت ۲۴ ساعت، هر دو هفته به مدت ۴۸ ساعت و شاهد) بر روی میوه ها اعمال شد و کیفیت میوه ها در سه مرحله (پس از ۰، ۴۵ و ۹۰ روز نگهداری در انبار سرد) از نظر کیفی آنالیز گردید. نتایج نشان داد که با طولانی تر شدن زمان نگهداری، کاهش وزن میوه ها افزایش قابل توجه ای یافت و اعمال گرمادهی سبب بیشتر شدن کاهش وزن نسبت به نمونه های شاهد گردید. خصوصیات کیفی مانند غلظت مواد جامد محلول و اسیدیته قابل تیتر تحت تاثیر تیمار گرمادهی متناوب قرار نگرفت ولی بررسی نتایج مربوط به نشت الکترولیت، پتاسیم و شاخص سرمازدگی نشان داد که گرمادهی متناوب به نحو موثری خسارت سرمازدگی را کاهش داد. از میان تیمارهای گرمادهی اعمال شده در این تحقیق بهترین نتایج مربوط به میوه هایی بود که هر هفته و نیز هر دو هفته به مدت ۲۴ ساعت در معرض دمای بالا قرار می گرفتند.

کلید واژه: نارنگی، انبار سرد، گرمادهی متناوب، سرمازدگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.