بررسی خاصیت ضدمیکروبی سیانوباکترهای جدا شده از تالاب انزلی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی خاصیت ضدمیکروبی سیانوباکترهای جدا شده از تالاب انزلی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی خاصیت ضدمیکروبی سیانوباکترهای جدا شده از تالاب انزلی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خاصیت ضدمیکروبی سیانوباکترهای جدا شده از تالاب انزلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی خاصیت ضدمیکروبی سیانوباکترهای جدا شده از تالاب انزلی :
سال انتشار : ۱۳۹۴
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون شیلات
تعداد صفحات :۱۴
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: سیانوباکتر، جلبک های سبز- آبی، خاصیت ضدمیکروبی، تالاب انزلی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.