بهینه سازی تشخیص همزمان سالمونلا و اشرشیاکلی O157: H7 در فرآورده های گوشتی و بررسی میزان آلودگی با روش Multiplex PCR
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بهینه سازی تشخیص همزمان سالمونلا و اشرشیاکلی O157: H7 در فرآورده های گوشتی و بررسی میزان آلودگی با روش Multiplex PCR دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بهینه سازی تشخیص همزمان سالمونلا و اشرشیاکلی O157: H7 در فرآورده های گوشتی و بررسی میزان آلودگی با روش Multiplex PCR کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی تشخیص همزمان سالمونلا و اشرشیاکلی O157: H7 در فرآورده های گوشتی و بررسی میزان آلودگی با روش Multiplex PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بهینه سازی تشخیص همزمان سالمونلا و اشرشیاکلی O157: H7 در فرآورده های گوشتی و بررسی میزان آلودگی با روش Multiplex PCR :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره آورد دانش)
تعداد صفحات :۱۴
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: فرآورده های گوشتی، سالمونلا، اشریشیا کلی Multiplex PCR ،O157:H7
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.