بهینه سازی تشخیص همزمان سالمونلا و اشرشیاکلی O157: H7 در فرآورده های گوشتی و بررسی میزان آلودگی با روش Multiplex PCR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی تشخیص همزمان سالمونلا و اشرشیاکلی O157: H7 در فرآورده های گوشتی و بررسی میزان آلودگی با روش Multiplex PCR دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی تشخیص همزمان سالمونلا و اشرشیاکلی O157: H7 در فرآورده های گوشتی و بررسی میزان آلودگی با روش Multiplex PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی تشخیص همزمان سالمونلا و اشرشیاکلی O157: H7 در فرآورده های گوشتی و بررسی میزان آلودگی با روش Multiplex PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی تشخیص همزمان سالمونلا و اشرشیاکلی O157: H7 در فرآورده های گوشتی و بررسی میزان آلودگی با روش Multiplex PCR :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)

تعداد صفحات :۱۴

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: فرآورده های گوشتی، سالمونلا، اشریشیا کلی Multiplex PCR ،O157:H7

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.