اثر پرایمینگ بذر و کیفیت آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه و روغن دو ژنوتیپ کنجد (.Sesamum indicum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر پرایمینگ بذر و کیفیت آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه و روغن دو ژنوتیپ کنجد (.Sesamum indicum L) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر پرایمینگ بذر و کیفیت آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه و روغن دو ژنوتیپ کنجد (.Sesamum indicum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پرایمینگ بذر و کیفیت آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه و روغن دو ژنوتیپ کنجد (.Sesamum indicum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر پرایمینگ بذر و کیفیت آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه و روغن دو ژنوتیپ کنجد (.Sesamum indicum L) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۴

به منظور بررسی اثر کیفیت آب، پرایمینگ و ژنوتیپ بر عملکرد و اجزای عملکرد کنجد آزمایشی مزرعه ای به صورت اسپلیت پلات فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار در شهرستان دشتستان استان بوشهر در سال ۱۳۹۲ انجام شد. کرت های اصلی شامل دو کیفیت آب (کیفیت آب اول: با هدایت الکتریکی ۳.۴dS/m و املاح محلول ۲.۱۴ g/l و اسیدیته ۷.۷ و کلسیم۵۶۰ ppm و سدیم۲۷۶ppm ؛ کیفیت آب دوم: با هدایت الکتریکی۰.۶۰۱dS/m و املاح محلول۰.۳۳g/l و اسیدیته ۷.۴ و کلسیم ۹۶ppm و سدیم ۲۳ppm) و کرت های فرعی شامل فاکتوریل ژنوتیپ (دشتستان ۲ و لاین ۵) و پرایمینگ (اسید سالیسیلیک در دو غلظت ۲۵ و ۵۰ میلی گرم در لیتر و NaCl در دو غلظت ۵ و۱۰ گرم در لیتر و نیز هیدروپرایمینگ به عنوان شاهد) می باشد. نتایج نشان داد که برهمکنش کیفیت آب، ژنوتیپ و پرایمینگ باعث تغییرات متفاوتی در صفات عملکرد و اجرای عملکرد گردید که بهترین پرایمینگ و ژنوتیپ برای تعداد شاخه و کپسول در بوته، وزن خشک کپسول، وزن هزار دانه، عملکرد دانه در ژنوتیپ دشتستان ۲ و پرایمینگ با اسیدسالیسیلیک ۲۵ میلی گرم بر لیتر در کیفیت آب اول مشاهده شد. اعمال کیفیت آب دوم منجر به کاهش تعداد کپسول، وزن هزار دانه و عملکرد می شود. به نظر می رسد که بین ژنوتیپ های مورد مطالعه، ژنوتیپ دشتستان ۲ در شرایط کیفیت آب اول، با بیشترین مقدار عملکرد دانه، روغن و اجزای عملکرد بیشترین میزان تطابق با شرایط آزمایشی را نشان داد.

کلید واژه: پرایمینگ بذر، کنجد، کیفیت آب، هدایت الکتریکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.