تاثیر همگروه و تنظیم کننده های رشد بر تولید پینه و سوخک با استفاده از ریزنمونه های تهیه شده از سوخ دختری لاله واژگون (.Fritillaria imperialis L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر همگروه و تنظیم کننده های رشد بر تولید پینه و سوخک با استفاده از ریزنمونه های تهیه شده از سوخ دختری لاله واژگون (.Fritillaria imperialis L) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر همگروه و تنظیم کننده های رشد بر تولید پینه و سوخک با استفاده از ریزنمونه های تهیه شده از سوخ دختری لاله واژگون (.Fritillaria imperialis L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر همگروه و تنظیم کننده های رشد بر تولید پینه و سوخک با استفاده از ریزنمونه های تهیه شده از سوخ دختری لاله واژگون (.Fritillaria imperialis L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر همگروه و تنظیم کننده های رشد بر تولید پینه و سوخک با استفاده از ریزنمونه های تهیه شده از سوخ دختری لاله واژگون (.Fritillaria imperialis L) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۸

ریز ازدیادی بهترین روش برای جلوگیری از انقراض و تکثیر لاله واژگون می باشد. در این آزمایش اثرات ترکیبی از تنظیم کننده های رشد اکسین و سایتوکینین بر تولید پینه و سوخک در ریز نمونه های گرفته شده از فلس سوخ دختری لاله واژگون و از دو همگروه متعلق به دشت ارژن و کوهرنگ مورد بررسی قرارگرفت. برای این منظور سه نوع ترکیب از تنظیم کننده های رشد و در هر یک NAA در سه غلظت (۰، ۰.۵ و ۱ میلی گرم در لیتر) با یکی از سایتوکینین های کینتین، ۲iP یا درسه غلظت (۰.۵، ۱ و ۲ میلی گرم درلیتر) استفاده شد. محیط کشت پایه شامل MS با ۴.۵ درصد ساکارز و ۸ گرم بر لیتر آگار بود. آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار و در هر تکرار پنج ریز نمونه اجرا شد. آنالیز داده ها نشان داد که کینتین و ۲ip تاثیر معنی داری بر درصد پینه زایی نداشتند اما اثر معنی داری بر آن داشت. بیشترین میزان تولید پینه در غلظت ۰.۵ میلی گرم در لیتر NAA در ترکیب با ۰.۵ میلی گرم در لیتر مشاهده شد. در این تیمار ۶۰ درصد ریز نمونه ها قادر به تشکیل پینه شدند. محیط کشت حاوی یک میلی گرم در لیترکینتین در ترکیب با یک میلی گرم در لیتر NAA به تولید سوخک مستقیم و غیر مستقیم بیشتری از سایر محیط های کشت و با میانگین ۵.۵ سوخک در هر ریز نمونه منجر شد. با لحاظ کردن کارایی و هزینه NAA و عوامل زیست محیطی توصیه می شود که غلظت های پایین آن در القاء سوخک زایی به کار برده شود.

کلید واژه: لاله واژگون، سوخک، NAA، کینتین، ۲ip

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.