تاثیر توام شوری آب آبیاری و نیتروژن بر مقاومت، عملکرد و کارایی مصرف آب (WUE) انار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر توام شوری آب آبیاری و نیتروژن بر مقاومت، عملکرد و کارایی مصرف آب (WUE) انار دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر توام شوری آب آبیاری و نیتروژن بر مقاومت، عملکرد و کارایی مصرف آب (WUE) انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر توام شوری آب آبیاری و نیتروژن بر مقاومت، عملکرد و کارایی مصرف آب (WUE) انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر توام شوری آب آبیاری و نیتروژن بر مقاومت، عملکرد و کارایی مصرف آب (WUE) انار :

سال انتشار : ۱۳۹۲

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم مهندسی آبیاری (مجله علمی کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۶

استفاده زیاد از آب های زیرزمینی جهت آبیاری زمین های کشاورزی باعث پایین رفتن سطح سفره های آب زیر زمینی و نامطلوب شدن کیفیت آب برای آبیاری شده که نتیجه آن کاهش عملکرد محصولات کشاورزی و کاهش بهره وری آب است. این مساله در آبیاری باغات انار شهرستان ساوه که عمدتا از منابع آب زیر زمینی مشروب می شوند نیز وجود دارد. به منظور بررسی تاثیر شوری آب آبیاری و نیتروژن بر مقاومت، عملکرد و کارایی مصرف آب (WUE) در انار پژوهشی به صورت یک آزمایش اسپلیت پلات در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با ۱۵ تیمار و ۳ تکرار در شهرستان ساوه در سال ۱۳۸۹ به اجرا در آمد. تیمارهای آزمایش عبارت بودند از سطوح شوری آب آبیاری (۲، ۴، ۶، ۸ و ۱۰ dS/m) که در کرت های اصلی و سطوح نیتروژن (صفر، ۱۵۰ و ۳۰۰ گرم برای هر درخت) که در کرت های فرعی قرار داده شدند. نتایج نشان داد که شوری آب آبیاری باعث کاهش عملکرد و کارایی مصرف آب و مصرف نیتروژن در شوری های کمتر از ۴ (dS/m) باعث افزایش عملکرد و کارایی مصرف آب در انار شد تا شوری عصاره اشباع خاک ۶ (dS/m) عملکرد انار کاهش نیافت که به عنوان حد شوری آستانه برای انار در نظر گرفته شد ولی در شوری های بالاتر، عملکرد کاهش یافت و میزان این کاهش ۳.۸ درصد به ازای هر واحد شوری بود. تاثیر نیتروژن بر عملکرد، در شوری های بالاتر از حد آستانه کاهنده بود و در شوری های ۸ و ۱۰ (dS/m) باعث کاهش عملکرد گردید. میزان نسبی عملکرد انار در شوری های مختلف توسط معادله ای برآورد و گزارش گردید.

کلید واژه: انار، شوری آب آبیاری، کارایی مصرف آب، مقدار نسبی محصول (Yr)، نیتروژن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.