تاثیر غلظت پتاسیم محلول غذایی بر لیکوپن، ویتامین ث و ویژگی های کیفی گوجه فرنگی آلبالویی در شرایط شور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر غلظت پتاسیم محلول غذایی بر لیکوپن، ویتامین ث و ویژگی های کیفی گوجه فرنگی آلبالویی در شرایط شور دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر غلظت پتاسیم محلول غذایی بر لیکوپن، ویتامین ث و ویژگی های کیفی گوجه فرنگی آلبالویی در شرایط شور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر غلظت پتاسیم محلول غذایی بر لیکوپن، ویتامین ث و ویژگی های کیفی گوجه فرنگی آلبالویی در شرایط شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر غلظت پتاسیم محلول غذایی بر لیکوپن، ویتامین ث و ویژگی های کیفی گوجه فرنگی آلبالویی در شرایط شور :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی

تعداد صفحات :۱۴

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: خصوصیات کیفی، عملکرد، کلرید سدیم، محلول غذایی، هیدروپونیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.